Orderpicker vakantieperiode

Veghel, Nederland
Vacature is vervallen
42 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 10,93 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 27-07-2020 - 20-09-2020

Ben jij op zoek naar een tijdelijke fulltime baan binnen de logistiek? Wij zijn op zoek naar een collega voor de periode van 27 juli t/m 20 september!


Wat ga je doen?

Als orderpicker tijdens de vakantieperiode (m/v) ga jij de orders picken, controleren, stickeren en verzendklaar maken, jouw werkzaamheden zorgen er dus voor dat alles goed de deur uitgaat! Voor het pickproces wordt er gewerkt met een EPT, indien je hier nog geen ervaring mee hebt dan word je getraind on the job! Let op; je gaat veel in en uit de koelcel, je moet dus wel tegen een beetje kou kunnen. Gelukkig is het in de rest van het magazijn wel rond de 20-21 graden.

Wat wij jou bieden

  • Wij volgen de cao beroepsgoederenvervoer, salarisschaal B0. Dit houdt in dat je bij 22 jaar en ouder op een uurloon zit van €10.93! Daarbij heb je ook nog recht op 1.38% ADV-toeslag, deze krijg je direct uitbetaald;
  • Reiskosten vergoeding van €0,10 per km
  • Dagdienst functie, maar wil je in de toekomst graag ook avond/nacht erbij werken? Het is bespreekbaar, maar zeker niet verplicht;
  • Leuke collega's! We werken met een kleine 130 mensen binnen de locatie Veghel, en vinden het erg belangrijk dat we toch het "familiaire" behouden. Jij doet er toe binnen onze organisatie!

Wat wij vragen van jou

  • Harde werkers! Zwaar? Nee, dat valt reuze mee! Wij werken tussen 06.00 u en 18.00 u én soms zelfs nog iets langer, maar jouw werkdag duurt maar 9 uur! We hebben een goed werktempo en vinden het een sport om deze op te bouwen. Houd je ook een beetje warm in het gekoelde gedeelte ;)
  • Flexibel, door de lange dagen en het overwerken is het wel ontzettend fijn dat je een flexibele instelling hebt
  • Jij bent fulltime beschikbaar in de periode van 27 juli t/m 20 september
  • Nauwkeurig kunnen werken. Je dient veel te tellen, maar ook registreren. Dit is ontzettend belangrijk binnen jouw werkzaamheden
  • Goedlachs! Sta jij 's ochtends op met een lach, houd je van een grapje en ga je ook weer naar huis met een lach? 

Valt het je op dat de eisen vooral op jou als persoon zijn? Dat klopt! De ervaring doet er niet toe, de kracht zit hem in jouw werkmentaliteit en jouw karakter. Alles valt te leren als jij dat ook wil! 

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met een vestiging in Veghel en Wijchen. Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden én het transport van de producten van hun klanten. De locatie Veghel is 24 uur per dag geopend, maar 90% van alle medewerkers is werkzaam binnen de dagdienst. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
oss
veghel
denbosch
geendiploma
zonderdiploma
logistiek
Vergelijkbare vacatures