Junior recruiter

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
237 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Achterhaal jij binnen een paar minuten iemands sterke en zwakke punten? Ben je goed in prioriteiten stellen en presteer jij het beste onder druk? En lijkt het je leuk om binnen een gezellig team te werken, en kandidaten aan een toffe baan te helpen? Versterk dan het NasWerkt team!

Wat houd de functie in als recruiter? Je bespreekt met de opdrachtgever wat voor talent hij nodig heeft. Is hij op zoek naar een fulltime vaste kracht? Of een tijdelijke parttime versterking? Heeft de nieuwe collega bepaalde skills of diploma’s nodig? Wat gaat de kandidaat doen bij deze functie en wanneer moet hij of zij starten etc..

Daarna ga je aan de slag om de perfecte match te maken tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Je schrijft een vacature en zet deze online op diverse kanalen. Natuurlijk ga je niet zitten wachten totdat er reacties binnenkomen, maar ga je ook zelf actief op zoek. Door bijvoorbeeld de database in te duiken, LinkedIn af te struinen of potentiële kandidaten te bellen. Zijn er kandidaten geïnteresseerd? Dan houd je selectiegesprekken op de vestiging en stel je uiteindelijk de perfecte match voor aan de opdrachtgever. Nadat de match met de opdrachtgever en de kandidaat is gemaakt blijf jij de contactpersoon voor het bedrijf en de kandidaat! Klanten bezoekjes en relatiebeheer behoort ook tot een van je taken.

Werkdagen en -tijden

Je werkt als recuiter 40 uur per week verdeeld over 5 werkdagen. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. 

Wat wij bieden
  • Een baan voor 40 uur per week als fulltime recuiter;
  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Veel vrije dagen: 25 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen;
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
  • Extra’s als tripjes met je collega’s;
  • Een goede bonusregeling ;) Hard werken word beloond,
Wat wij vragen
  • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter of intercedent of afgeronde HR opleiding;
  • Je bent een doener, denkt in kansen en oplossingen en hebt een gezonde dosis humor;
  • Je werkt goed onder druk en weet prioriteiten te stellen;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

NasWerkt Nijmegen zit in het hartje centrum van Nijmegen. We zitten in een super mooi groot heren pand met eigen parkeerplekken waar we ook een plekje voor jou hebben gereserveerd.

Wie zijn wij?

NasWerkt vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij helpen kandidaten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en bedrijfsuitjes. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
wijchen
sales
commercieel
administratief
gelderland