Financieel administratief medewerk(st)er

Poederoijen, Nederland
Vacature is vervallen
360 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 3200 per maand
Categorie: Administratie
Branche: Productie Eten
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Cijfers zijn helemaal jouw ding. Je werkt nauwkeurig en hebt kennis op allerlei gebieden in de financiële administratie. Daarom ben jij de enthousiaste, zelfstandig werkende topper die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Op de hoofdvestiging van onze opdrachtgever, gelegen in de buurt van Andel, zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid op de financiële afdeling. We zoeken een ervaren teamplayer, omdat je takenpakket breed is. Je kan dus snel zelfstandig aan de slag.
Je controleert alle verwerkt alle facturen, maakt kpi rapportages en maandelijkse prijscalculaties. Daarnaast is zowel crediteuren- als debiteuren is jouw afdeling. Bij de crediteurenadministratie koppel je de inkomende facturen van goederen en transport aan de orderadministratie. Bij de debiteurenadministratie maak je uitgaande facturen op het gebied van levering en prijzen. Ook het boeken van bankmutaties en productieorders behoren tot jouw werkzaamheden.

Wat wij jou bieden

  • Een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is afhankelijk van jouw ervaring
  • Je komt direct op contract bij onze opdrachtgever op basis van Werving & Selectie
  • Je komt te werken binnen een stabiele, dynamische organisatie
  • Een werkweek van 32-40 uur, minder is niet bespreekbaar
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met voldoende ruimte voor opleiding en groei

NasWerkt verzorgt de werving & selectie en de eerste gesprekken voor deze opdrachtgever. Het vervolg en de contracten verlopen allemaal direct via onze opdrachtgever. 


Wat wij vragen van jou

  • Je hebt een afgeronde MBO4 of HBO opleiding in de administratie en hebt 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving
  • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal volledig, de Engelse taal is een pre
  • Je kan goed overweg met Excel en bij voorkeur Exact

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verwerker in de diervoedergrondstoffen, die operationeel is in de Benelux. Zij maken van reststromen brood, chocolade, koek en chips nieuwe producten voor de diervoederindustrie. Zo krijgt ons afval een nieuwe en goede bestemming! Bij onze opdrachtgever heerst een prettige werksfeer en is er veel ruimte voor ontwikkeling! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
gelderland
administratie
Vergelijkbare vacatures