Chauffeur broodproducten

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,75 - 16,13 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Speciaal voor de vroege vogels onder ons hebben wij een unieke kans om heerlijke verse broodjes bij supermarkten te gaan bezorgen!

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime baan én toch veel vrijhoud behouden doordat je vroeg klaar bent met werken
 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf tussen €12,75 en €16,13 bruto per uur. Daarbovenop komt uiteraard nog toeslag! 
  00 u – 04.00 u = 137%
  00.40 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat ga je doen?

In de functie van vrachtwagenchauffeur brood begint jouw werkdag vroeg, tussen 1.00 en 3.00 uur. Dit klinkt misschien vroeg, maar hier staat uiteraard tegenover dat jouw werkdag ook heerlijk eindigt om +/- 12.00 uur! Dan heb je nog eens iets aan je dag. Door de dagelijkse rittenlijsten die je ontvangt weet je waar je in ons mooie landje de broodproducten mag gaan bezorgen. Als je deze lijst hebt ontvangen, ga je samen met je collega’s de auto laden en kun je de weg op. Bij de klant aangekomen los je de bestelling, maak je een gezellig praatje met de klant, misschien nog een lekker bakje koffie of thee erbij en ga je weer door naar de volgende klant. Kortom een dag met veel contacten en plekken in het land!

Wat wij vragen van jou

 • Jij bent in het bezit van een CE-rijbewijs én code 95
 • Je houdt de administratie van de afgeleverde broodproducten bij, hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken
 • Jij bent ons visitiekaartje! Daarom is het belangrijk dat je representatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst
 • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het bezorgen van soortgelijke producten, en tenminste met het rijden van een bakwagen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouman
Vergelijkbare vacatures