Telefonisch medewerker belastingen

Wijchen, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11 - 12 per uur
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij die topper die wij zoeken? Voor een mooi modern en nieuw pand in Wijchen zijn wij opzoek naar een telefonisch medewerker belastingen. Het betreft een fulltime functie in dagdiensten. Een dynamische werkomgeving waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen wie wilt dat nou niet? 

Laten we beginnen met het belangrijkste wat wij bieden:

 • Een uurloon tussen de €11 en €12 per uur;
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Werken met een leuk team van collega’s;
 • Een fulltime functie van 40 uur per week;
 • Reiskostenregeling van 0,19 per km;
 • De mogelijkheid om je wekelijks te laten uitbetalen


Jij zal veel telefonisch contact hebben met klanten over documenten die ze nog moeten versturen naar de belastingdienst voor een volledig dossier of betalingen die ze nog moeten verichten. Je zorgt dat beide partijen altijd goed op de hoogte zijn van de stand van zaken en dit verwerk jij nauwkeurig in het systeem. Jij krijgt veel verschillende mensen aan de telefoon en door jouw empathisch luistervermogen, zorg jij dat ze met een gerust gevoel ophangen. Natuurlijk je moet stevig in je schoenen staan om soms lastige gesprekken tot een goed einde te brengen. Maar juist de combinatie tussen het meedenken, empathie en begrip tonen aan de ene kant en zorgen dat de schulden uiteindelijk wel worden afbetaald aan de andere kant, maakt dit werk zo interessant. Daarnaast beheer jij met jouw collega’s ook de mailbox, behandel jij vorderingen en treft betalingsregelingen en maak jij de dossiers compleet zodra de documenten zijn ontvangen.

Bij start woon jij de introductiesessie bij, waar je kennismaakt met de collega’s, de diensten en de bedrijfscultuur. Ook krijg jij een training waarin je handvatten krijgt om de vragen van klanten te beantwoorden.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een MBO+ diploma;
 • Je bent resultaatgericht en wil samen met het team een doel bereiken;
 • Je kan snel schakelen in een hectische omgeving;
 • Je woont in de omgeving van Wijchen;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf  is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën. Ook waterschappen en provincies zijn bekend met deze top werkgever in de zakelijke dienstverlening. Het hoofdkantoor in Wijchen (bij Nijmegen) is net gerenoveerd en ziet er strak en modern uit, maar jij bent werkzaam op verschillende projecten. Jouw collega’s zien zich als onderdeel van een familie. Ambtenaren kijken vaak naar jou en jouw collega’s als het gaat om kennis van het belastingproces. Dit bedrijf is toonaangevend en door heel Nederland

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures