Bakwagen chauffeur

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
226 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 16 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij een ochtendmens en heb je daardoor geen problemen met vroeg staan? Dan hebben wij de functie voor jou! Voor onze opdrachtgever zoeken we naar een kandidaat die verse broodjes gaat bezorgen bij diverse supermarkten.

Wat ga je doen?

Voor de functie als bakwagenchauffeur, begint jouw werkdag al in de nacht; tussen 01:00 uur en 03:00 uur. Hoewel het erg vroeg is, ben je natuurlijk ook al vroeg klaar met werken. Je rijdt aan de hand van ritlijsten die je voor jouw rit ontvangt en doorneemt zodat je weet waar in Nederland je deze vroege morgen langs mag rijden. Nadat je jouw ritlijst doorgenomen hebt, laad je samen met jouw collega’s jouw auto vol op de volgorde van de route die je rijdt. Je wilt natuurlijk precies weten dat de stop die je als eerste maakt ook direct uit de bakwagen te halen is. Eenmaal aangekomen bij jouw stop, los je de bestelde broodjes. Het is belangrijk dat je het ook zo vroeg al leuk vindt om vriendelijk en gezellig te zijn. Je bent naar de klant namelijk het visitekaartje van jouw werkgever. Ben jij in staat ook ‘s ochtends een lach op je gezicht te toveren wanneer de rest van het land nog slaapt?

Wat wij vragen van jou

  • In het bezit bent van een geldig C rijbewijs, aangevuld met Code 95;
  • ’s Ochtends al scherp en nauwkeurig zijn vanwege de administratie van jouw ritten;
  • Representatief en sociaal zijn omdat je met onze klanten in gesprek gaat en daarmee het visitekaartje bent van de organisatie;
  • Dat je ook de Nederlandse taal goed kunt spreken in verband met veiligheid, maar ook zodat onze klanten met jou kunnen communiceren;
  • Als laatste verwachten we van je dat je ten minste ervaring hebt met het rijden op een bakwagen.

Wat wij jou bieden

  • Een functie voor vroege vogels, waarbij je echt nog wat aan je dag hebt!
  • Een zeer goed salaris! Jouw salaris komt tussen 12,75 en 16,13 uit en wordt ook nog aangevuld met toeslagen!
  • Een sociaal bedrijf waarbij je direct opgenomen wordt binnen de familie;
  • Hebben we onderling een goede klik en doe je jouw werk goed, dan kan het maar zo zijn dat je hier de komende jaren nog aan het werk bent!

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever bakt al jaren het lekkerste brood van Nederland! Dit doen zij in de industriële bakkerij vanuit de regio Geldermalsen. Omdat zij als geen anders weten hoe belangrijk de medewerkers zijn, bieden zij ook de mogelijkheid om producten vers bij hen in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Dus het lekkerste brood, voor de beste prijs! Zij streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar de medewerkers. Dus heb je ideeën of tips? Dan staan zij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
denbosch
geendiploma
geldermalsen
brabant
gelderland
transport
Vergelijkbare vacatures