Magazijnmedewerker

Wijchen, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden
€ 12,12 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 36
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Spierballen kweken in de sportschool is niet meer nodig bij deze baan! Hier krijg je ze door de werkzaamheden zelf. Samen met je team zorg je ervoor dat leveranciers op tijd hun orders binnen krijgen, en pick je alle producten bij elkaar die gesneden moeten worden die dag. Je hebt de ambitie om verder te groeien tot een allround medewerker. Zo leer je onder andere hoe je moet rijden op een reachtruck en weet je elk product te vinden in het magazijn.

Het vlees komt via de expeditie binnen en moet dan in het magazijn geplaatst worden. In het magazijn is de temperatuur ongeveer 3 graden. Uiteraard krijg je voor deze temperaturen gepaste kleding.  De vleespalen moeten hier op bestelling gepickt worden. Het gewicht van deze producten kan oplopen tot 18 kg, vandaar dat jij die spierballen tijdens je werk al kweekt. Natuurlijk verricht je al deze werkzaamheden in een groot team. Na het picken van de producten zullen deze verplaatst worden naar een shockvriezer. In deze vriezer worden de producten op de juiste temperatuur gebracht zodat ze vervolgens naar de snijlijn gebracht kunnen worden. In de vriezers kan het koud zijn (-8 en -20 graden) gelukkig hoef je hier niet lang binnen te zijn.

Werktijden
Binnen deze functie ga je werken in een 2-ploegendienst. De ene week draai je dagdiensten en de andere week avonddiensten in onderstaande tijden. Gedurende deze werkdagen vind je het geen probleem om een half uurtje te overwerken.

 • Dagdienst: 06:00 uur tot 15:00 uur
 • Avonddienst: 15:00 uur tot 00:00 uur

Wat wij bieden?

 • Een goed salaris van €12,22 (incl. ploegen/koudetoeslag)
 • Werk voor langere tijd met mogelijkheden tot een vast dienstverband
 • Opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie, denk hierbij ook aan het behalen van je reachtruck certificaat en het doorgroeien in functie
 • Fulltime functie waarbij je per direct aan de slag kan
 • Gezellig team waarbij aandacht voor elkaar centraal staat, op zijn tijd een BBQ en nog veel meer leuke personeelsfeestjes

Wat wij vragen?

 • Ervaring in een productie omgeving (bij voorkeur food) en in bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pré.
 • Je vindt het niet erg om in een gekoelde ruimte te werken
 • Het werk kent een fysieke belasting, dit is geen probleem voor je
 • Gelet op de communicatie met collega’s en veiligheid is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt
 • Je woont in de directe omgeving van Wijchen

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ze zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
gelderland
wijchen
nijmegen
magazijn
magazijnmedewerker
productie
terbeke
vast
fulltime
geendiploma