Operator

Oosterhout, Nederland
Vacature is vervallen
235 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2700 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij ook zo nieuwsgierig waar de dozen of kartonnen trays vandaan komen en hoe ze gemaakt worden? Kom bij ons werken en maak ze zelf!

Wat ga je doen?

Als machine operator ben jij verantwoordelijk voor het maken van kartonnen dozen die helemaal op maat gemaakt worden voor de betreffende klanten! Speciale logo’s met of zonder kleur, verschillende uitsparingen, aantallen niets is te gek! Zo draag jij bij aan een speciaal op maat gemaakt product. Technisch inzicht is dus belangrijk!

Jouw belangrijkste taak is ervoor zorgen dat de machine ingesteld staat en de productie goed doorloopt, de kwaliteit hoog is en blijft en daarnaast de snelheid erin blijft zitten. Uiteraard blijft het hier niet bij en mag je nog zoveel meer! Zoals bijvoorbeeld: De werkopdrachten voorbereiden, monitoren en controleren van het proces en eventueel corrigeren waar nodig. Het optimaliseren van de productie door jouw kennis te delen met collega’s en het doen van verbetervoorstellen. Oplossen van kleine storingen en registreren van de productiegegevens en verslaglegging van het proces.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3-ploegendienst van zondag avond t/m vrijdag middag/avond (7.00 – 15.00 / 15.00 – 23.00 / 23.00 – 7.00). Je hebt dus altijd een aangesloten weekend!

Wat wij vragen van jou

  • Jij hebt MBO werk- en denkniveau, en bij voorkeur een opleiding VAPRO of bereid om dit te behalen
  • Jij hebt ervaring met een (golf)kartonmachine
  • Je bent collegiaal, behulpzaam en kan goed zelfstandig werken
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Oosterhout en in het bezit van vervoer om op locatie te komen

Wat wij jou bieden

  • Een super goed salaris! Heb je nog geen ervaring en ben jij ouder dan 22 jaar? Dan start je al op €2300 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week (exclusief ploegentoeslag)! Doordat je wel 40 uur werkt bouw je ook nog eens ontzettend veel ADV op, een leuke bijkomstigheid dus 
  • Wij staan voor veiligheid en begeleiding, wij zullen er dus alles aan doen om jou zo goed en veilig mogelijk te kunnen laten werken
  • Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk! Wil jij opleiding(en) volgen? Geen probleem, wij denken graag met je mee!
  • Uitdaging!

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een multinational die in ruim 33 landen zit gevestigd. Je werkt dus met een flinke club collega’s over de gehele wereld en er zijn dus (bijna) altijd wel mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien! De locatie in Oosterhout is voor het adviseren en ontwerpen van oplossingen voor het verpakkingsmaterialen en met een specialisatie in dozen, trays, dislays, wraparounds, verzendverpakkingen en ontwerpadvies.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
productie
Vergelijkbare vacatures