Planner Gww

Vught, Nederland
Vacature is vervallen
35 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij van nature een planner, is rekenen voor jou piece-of-cake en ben je ook graag commercieel bezig? Dan is deze afwisselende functie op jou lijf geschreven!

Wat kun je verwachten van deze functie? 

Als calculator / planner zorg jij dat dagelijks alle medewerkers en het materieel zo efficiënt mogelijk word ingezet, zorg jij voor een perfecte planning. Een project dat uitloopt of juist sneller gereed is, is eerder regel dan uitzondering. Je moet dus snel kunnen schakelen, probleemoplossend denken en je bent flexibel.

Nadat je de perfecte planning gemaakt hebt, zorg je dat alle collega’s op de hoogte zijn: waar moeten ze naar toe? Hoe laat? Wat moeten ze doen? Welk materieel nemen ze me? Voor het dagelijks aansturen van onze medewerkers draai jij je hand niet om.

Voor grote projecten en aanbestedingen maak je passende offertes. Het offertetraject ligt van A tot Z bij jou. Denk hierbij aan onder andere het contact met klanten, de werkopname, het calculeren van de kosten en maken van de offerte. Ook de opvolging en het uiteindelijk binnenhalen van de opdracht regel jij.

Is het even wat rustiger? Dan ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en projecten. Klantwerven vind je leuk en geeft je energie.

Wat wij jou bieden 

  • Een fulltime baan (40 uur) bij een informele en groeiende organisatie
  • Salaris natuurlijk! Hoeveel? Daar komen we vast wel uit.
  • Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat JIJ onderdeel van het bedrijf bent en voelt, zij zullen dan ook persoonlijk contact met jou onderhouden, je uitnodigen voor feestjes, etentjes etc.
  • Persoonlijke ontwikkelingen d.m.v. cursussen, opleidingen etc.
  • Veel afwisseling in de functie met veel zelfstandigheid

Wat wij vragen van jou

  • minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit 
  • Je bent sociaal en commercieel sterk
  • Je beschikt over rijbewijs B 
  • Je denkt in oplossingen (niet in problemen)

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de wereld van sloop-, grond-, straat- en rioolwerken. Daarnaast staan zijn voor persoonlijke groei, een informeerle sfeer waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
denbosch
nas
brabant
bouw
commericeel
Vergelijkbare vacatures