Recruiter 32-40 uur

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
680 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2700 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Elke dag met plezier naar je werk gaan en een afwisselende functie? Wie wil dat nou niet!

Voor ons kantoor in Nijmegen centrum zijn wij per direct opzoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Achterhaal jij binnen een paar minuten iemands sterke en zwakke punten? Ben je goed in prioriteiten stellen en presteer jij goed onder druk? Lees dan snel veder! 

Laten we beginnen met het belangrijkste:

 • Een baan voor 32-40 uur per week als fulltime recruiter/intercedent;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit ligt tussen de €2300 en €2700 per maand;
 • Veel vrije dagen: 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
 • Extra’s als tripjes met je collega’s;
 • Een goede bonusregeling ;) Hard werken wordt beloond.

Wat ga je doen?

Als recruiter ben jij in Nijmegen verantwoordelijk voor onze grote opdrachtgevers. Voor deze opdrachtgevers heb jij één doel: de juiste match maken! Hoe doe je dat?

Eerst bespreek je met de opdrachtgever wat voor talent hij nodig heeft. Is hij op zoek naar een fulltime vaste kracht? Of een tijdelijke parttime versterking? Heeft de nieuwe collega bepaalde skills of diploma’s nodig? Wat gaat de kandidaat doen bij deze functie en wanneer moet hij of zij starten?

Daarna ga je aan de slag om de perfecte match te maken tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Je schrijft een vacature en zet deze online. Natuurlijk ga je niet zitten wachten totdat er reacties binnenkomen, maar ga je ook zelf actief op zoek. Door bijvoorbeeld de database in te duiken, LinkedIn af te struinen of potentiële kandidaten gewoon te bellen. Zijn er kandidaten geïnteresseerd? Dan houd je selectiegesprekken en stel je uiteindelijk de perfecte match voor aan de opdrachtgever. Nadat de match met de opdrachtgever en de kandidaat is gemaakt blijf jij de contactpersoon voor het bedrijf en de kandidaat!

Werkdagen en -tijden:

Je werkt als fulltime recruiter 40 uur per week verdeeld over 5 werkdagen. De werktijden zijn van 8:30 tot 17:00 uur.

Wat wij vragen:

 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter of intercedent;
 • Je bent een doener, denkt in kansen en oplossingen en hebt een gezonde dosis humor;
 • Je werkt goed onder druk en weet prioriteiten te stellen;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • NasWerkt Nijmegen zit in het hart van het centrum van Nijmegen. We zitten in een super mooi groot heren pand met eigen parkeerplekken waar we ook een plekje voor jou hebben gereserveerd.

Wie zijn wij?

NasWerkt vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij focussen ons op de logistiek, productie, administratieve en commerciële sectoren. Wij helpen kandidaten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en bedrijfsuitjes. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures