Chauffeur toiletverhuur

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
226 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 9,54 - 10,38 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 24 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Onze klanten vragen om service, dus wij bieden dat. Als chauffeur ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zoeken visitekaartjes!

Wat wij jou bieden

  • Een startsalaris tussen €9,54 - €10,38 bruto per uur (dit is ongeacht jouw leeftijd!)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een leuke, zelfstandige functie bij een informele organisatie
  • De mogelijkheid om 40 uur in 4 dagen te maken
  • Vaste routes waardoor je vaker op locaties komt
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband

Wat ga je doen?

Jij levert onze toiletcabines en –wagens bij mensen thuis, bouwplaatsen of evenementen. Op deze locaties zijn vaak mensen aan het werk, waardoor jij sociaal contact hebt met onze klanten. Vaak heb of krijg jij instructies waar het toilet geplaatst moet worden. Deze toiletten lever jij natuurlijk schoon af. Daarnaast verzorgen wij ook een wekelijkse schoonmaak en onderhoud van de cabines/wagens. Deze schoonmaak wordt gedaan m.b.v. handige tools zoals een hogedrukreiniger, zuiginstallaties en slangen. Geen paniek, zelf zal je dus niet vies worden! ;)
Je rijdt jouw route in een modern ingerichte (vracht)auto die speciaal ontworpen is om onze toiletten af te leveren. Je krijgt een vaste route per dag, waardoor je bij een langere huurperiode vaker op locatie zal komen. Dat maakt jou hét gezicht van onze organisatie, jij bent het aanspreekpunt. Lekker zelfstandig en verantwoordelijk toch?! ;)
Aan het einde van de huurperiode haal jij ook weer de toiletten op en zorg je dat deze op ons eigen terrein weer schoon op hun plek staan, voor de volgende huurder.

Deze functie is zowel fulltime (40 uur) als parttime in te vullen. Als je 40 uur komt werken, is het bespreekbaar om dit in een 4-daagse werkweek te doen waardoor je altijd 1 dag extra vrij bent. Welke dag dit precies is, wordt in overleg besloten. Je zal voornamelijk werken op maandag t/m vrijdag, maar zaterdag kan ook gevraagd worden.

Wat wij vragen van jou

  • Je bent in het bezit van een B óf C rijbewijs en hebt bij voorkeur al wat kilometers gemaakt
  • Flexibiliteit, je werkdagen beginnen en eindigen dus niet op vaste tijden
  • Je kan prima zelfstandig werken en bent sociaal
  • Je bent woonachtig in de regio Den Bosch/ Waalwijk

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een leverancier van toiletcabines en –wagens bij mensen thuis, bouwplaatsen en evenementen. Deze toiletten worden wekelijks gereinigd en onderhouden, waardoor onze huurder hier geen omkijken naar heeft! Binnen het bedrijf heerst een informele, familiaire sfeer, samen zetten zij de schouders eronder. Jij zal je er snel thuis voelen!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
chauffeurs
brabant
denbosch
waalwijk
geendiploma
Vergelijkbare vacatures