Accountmanager binnendienst doorstromend naar buitendienst

Ede, Nederland
Solliciteer
13 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3000 per maand
Categorie: Communicatie
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

LET OP: Deze functie is met ingang van 1 september.
Accountmanager in hart en nieren? Heb jij talent voor praten, communicatieskills en ook nog eens interesse om door te groeien naar de buitendienst? Dan zit je hier aan het goede adres!

Heb jij altijd al van jouw communicatieve talent je beroep willen maken? Nou, dan zit je hier goed. Voor een bedrijf in Ede zijn wij op zoek naar een dynamische kracht die zich wil bezighouden met post- en pakketkasten, belpanelen en diverse overige producten voor wooncomplexen zoals bijvoorbeeld appartementsgebouwen. Wil je ook nog eens graag doorstromen naar de buitendienst? Dan bieden zij jou dit zeker. Afhankelijk van jouw ontwikkeling kun je binnen een termijn van 6 maanden doorstromen. De reden dat dit 6 +/- maanden zal duren, is dat zij jou graag eerst kennis willen laten maken met het bedrijf, haar producten en hun werkwijze. Doordat je start in een binnendienstfunctie, wordt je een echte sparringpartner!

Je voert niet alleen uit wat jouw klant vraagt of zelfs eist, maar durft ook – face to face – ongevraagd advies te geven. Jij kent jouw producten, processen en bedrijfsvoering immers beter dan jouw klant en bent daarmee hun adviseur.


Wat bieden wij?

 • Een contract voor 38 uur met een salaris tussen de €2500 en €3000;
 • Een dynamische functie binnen een hecht team met enthousiaste collega’s;
 • Persoonlijke aandacht voor elke medewerker binnen ons familiebedrijf;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je werkt van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 16:45 uur en op vrijdag ben je om 15:00 uur klaar.

Buitendienst functie:
Wanneer je start in de buitendienstfunctie, krijg je natuurlijk een auto van de zaak. Daarmee ga je de weg op om o.a. toekomstige klanten te “ontzorgen”.

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en 2 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Je bent klantvriendelijk, beleefd en bovendien een stevige gesprekspartner;
 • Stressbestendig, accuraat en energiek;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met gegevensverwerking in computersystemen en specifiek MS-office.

Wanneer je start in de buitendienstfunctie, zie je jezelf onder andere ook terug in de volgende punten:

 • Zelfstarter -           Je bepaalt jouw eigen agenda en kan goed omgaan met jouw vrijheid. Zo heb je weken waar je alleen maar afspraken hebt en weken waarin je geen of slechts enkele afspraken hebt. Je motiveert jezelf te allen tijde omdat je weet dat resultaat telt;
 • Resultaatgericht -           Wekelijks evalueer je jouw voortgang bij klanten en prospects. Waar heb je een deal gesloten, waar heb je een actief traject waar je wacht op een akkoord? Wellicht zijn er ook nog salestrajecten waar je vastloopt en advies kan gebruiken?;
 • Creatief -           Jouw commerciële trajecten zijn voor iedere order anders. Daarmee wordt bedoeld dat je op voorhand zelfs niet eens weet wie jouw contactpersoon is. De ene keer schakel je met een architect, de andere keer probeer je via een makelaar te achterhalen wie jouw eindgebruiker is. Kom je er niet uit met de makelaar omdat hij de contactgegevens niet wilt delen, dan bedenk je een andere oplossing om tot jouw eindgebruiker te komen.

Nog even wat over het bedrijf:
Deze marktleider produceert gebruiksklare, hoogwaardige postkasten en belpanelen vanuit platen van zincorstaal, RVS, aluminium en Trespa. De hoge automatiseringsgraad maakt een korte leveringstermijn mogelijk. Om de groeiende orderstroom aan te kunnen werd in 2006 een extra pand gebouwd. Hier hebben zij voldoende oppervlak beschikbaar voor de bufferopslag van transportklare eindproducten, zodat afleverdata optimaal te plannen zijn.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
ede
accountmanager
commercieel