Transportplanner

Veghel, Nederland
Vacature is vervallen
220 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 3200 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Hi Transportplanner! Sta je al in de startblokken? Wij hebben namelijk een mooie nieuwe uitdaging voor je, waar jij helemaal voor wil gaan. Plannen is een vak apart, maar jij hebt van nature een gave hiervoor. Chaos en structuur weet jij goed samen te brengen, en juist daarom ben jij ook de ideale match voor ons!

Wat wij jou bieden

  • Een zelfstandige, uitdagende functie met een diversiteit aan taken
  • Salaris tussen €2300 - €3200 bruto per maand o.b.v. fulltime. Dit is conform beroepsgoederen cao en hoeveel precies is afhankelijk van jouw werkervaring.
  • Reiskostenvergoeding
  • Mobiele telefoon
  • Een leuke baan met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Zijn wij tevreden over jou? En jij over ons? Dan bestaat er een kans op een vast dienstverband

Wat ga je doen?

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van transport. Je werkt op onze locatie in Veghel. Hierbij is het belangrijk dat je de beschikbare chauffeurs zo optimaal mogelijk inzet. Met jouw creatieve brein vind jij overal een oplossing voor! Alle chauffeurs en de vloot zijn o.a. afhankelijk van jou, en onze klanten dus ook! Een hele verantwoordelijkheid dus en daarbij moet je ook nog presteren onder tijdsdruk, maar jij kan deze aan ;). Met jouw kennis van de wetgeving en de topografie van de Benelux weet jij de focus te bewaren en onze dienstverlening te verbeteren.

Je werkt fulltime in deze functie op maandag t/m vrijdag, waarbij jouw werktijden wisselen tussen 06:00 uur en 21:00 uur. Daarnaast ben je bereid om in een ochtenddienst mee te draaien. Hierbij ben je telefonisch bereikbaar vanaf 04:30 uur.

Wat wij vragen van jou

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring als transportplanner
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
  • Kennis van ERP of WMS systemen is een pre

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met een vestiging in Veghel en Wijchen. Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden én het transport van de producten van hun klanten. De locatie Veghel is 24 uur per dag geopend, maar 90% van alle medewerkers is werkzaam binnen de dagdienst. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
logistiek
denbosch
brabant
Vergelijkbare vacatures