Financieel administratief medewerker fulltime

Giessen, Nederland
Vacature is vervallen
39 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2500 per maand
Categorie: Administratie
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Houd jij ook zo van cijfers, en ben je enthousiast en flexibel? Lees dan snel verder en solliciteer bij ons als fulltime financieel administratief medewerk(st)er!

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele boekhouding en verrichten jullie daarvoor alle voorkomende werkzaamheden. Het tijdig en juist coderen en verwerken van inkoop goederenfacturen, maar ook van inkoop kostenfacturen. Het controleren en klaarzetten voor de betaling van de inkoopfacturen. Het verzorgen van een tijdige en correcte facturatie van de verkoopfacturen, Voorbereiden van stukken ten behoeve van de accountantscontrole, Opstellen van interne rapportages. Debiteurenbeheer, Bankmutaties, Data- en artikelbeheer, Archiveren, Inkomende en uitgaande post verwerken en verige voorkomende administratieve taken.

Wat wij jou bieden

  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen de afdeling finance
  • Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring, maar heb jij 1 jaar ervaring en jouw diploma behaald dan ligt het salaris op €2200 bruto per maand.
  • Jouw reiskosten worden vanaf 10 km enkele reis vergoed à €0,19 per km met een maximum van €250 per maand
  • Elke dag heerlijke verse nootjes in de kantine
  • 1 tot 2 personeelsuitjes per jaar, dit wordt geregeld vanuit de personeelsvereninging. Dus wil je meedenken? Tips zijn altijd welkom
  • Jij blij met ons? En wij met jou? Dan bestaat de kans op een vaste aanstelling!

Wat wij van je vragen

  • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting, aangevuld met minimaal 1 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Jij beschikt over een rijbewijs en een auto, omdat je 4 dagen in Giessen en 1 dag in Zwijndrecht werkzaam bent en beide locaties zijn niet te bereiken met het OV. Bij voorkeur woon je dan ook maximaal 20 km rondom Giessen, aan de kant van Zwijndrecht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • MS Office kent geen geheimen voor jou

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een frisse en jonge onderneming die zich richt op bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Een lekker ruikende werkomgeving is dus gegarandeerd! Hier werken betekent werken in een jonge moderne werkomgeving!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
waalwijk
denbosch
administratie
Vergelijkbare vacatures