Commercieel medewerker Chinees talig

Oss, Nederland
Solliciteer
673 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2150 - 2200 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 36
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
欢迎
Huānyíng

Samen met je sales team successen behalen en uitbreiding creëren om de Nederlandse en Europese markt te veroveren? Als werknemer jezelf gewaardeerd voelen en elke dag met plezier naar je werk gaan. Bij dit bedrijf wordt ECHT naar je geluisterd en kun je werken aan je ontwikkeling op sales gebied!

Geen nummertje zijn in een groot bedrijf, ook al heb je 100 collega's je kent ze allemaal en iedereen word als gelijke behandeld. 

Wat ga je doen?

De dag begint met het bijeen komen van het sales team en opstarten met een bakje koffie, eerst zelf opstarten voordat de computer aangaat. Het leuke aan werken binnen dit sales team in een logistiek bedrijf is dat elke dag weer anders kan verlopen. Jij weet als geen ander dat jouw klant net zo belangrijk is als jullie leverancier en bent hierin de verbindende factor en weet de balans te vinden altijd beide tevreden te houden! Daarnaast ben je creatief bezig en denk je oplossingsgericht mee met je klant. Alles houdt je bij in het systeem zodat je overal van op de hoogte blijft en geen opvolging aan orders van klanten kunt missen. Deze werkzaamheden voer je uit in een internationaal super salesteam van 15 personen waarin jij verantwoordelijk bent voor de Nederlandse markt.

Gezelligheid is iets wat hoog in het vaandel staat. Daarom genoeg gelegenheid voor grappen en in de pauze een potje darten of tafelvoetballen is een dagelijkse gang van zaken. Bij hard werken hoort ook ontspanning! 

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime functie van 36 uur met werktijden tussen 08:45-17:00;
 • Een bruto salaris van €14,- per uur;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 ct per km vanaf de eerste km; 
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen voor je ontwikkeling;
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Tevredenheid van beide kanten? dan zijn er mogelijkheden tot vast contract; 

Wat wij vragen van jou

 • Creativiteit, iemand die niet zwart- wit denkt maar in oplossingen;
 • Ervaring in de commercie in een soortgelijke functie, het zou helemaal mooi zijn als dit is in de voedingsmiddelenbranche is;
 • Kan snel schakelen, bent stressbestendig en commercieel gevoelig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Chinees Mandarijns is een DIKKE pre;
 • Je durft, daarmee bedoelen we je toont eigen initiatief en inbreng;
 • Je staart ervoor open constant nieuwe dingen te leren en jezelf te willen ontwikkelen;

Nog wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een grote speler in de Aziatische voedingsmiddelenbranche. Zij leveren van noodles tot kruiden en drankjes en nog veel meer voor vele toko's en Aziatische supermarkten door heel Europa. Snelgroeiend en succesvol! Het hoofdkantoor zit gevestigd in Australië, waar zij nummer een zijn in het leveren aan Aziatische supermarkten.  

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Oriental Merchant
Vorstengrafdonk 8, 5342 LT Oss, Nederland
5 openstaande vacatures
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures