Coördinator logistiek

Wijchen, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij zorgt er mede voor dat iedereen vlees op zijn brood heeft en de schappen van de supermarkt gevuld blijven. Samen met jou team zorg je er voor dat alle orders verwerkt zijn en de volle vrachtwagens richting de klant vertrekken. Als coordinator heb je heel wat verantwoordelijkheden wat uitdraait op een uitdagende en leuke baan! Lees snel verder wat de functie inhoud en jou bied, wellicht is dit je toekomstige droombaan.

Wat wij jou bieden

 • Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een zowel gedreven als enthousiast team;
 • een baan in een drieploegensysteem met een toeslag van 20% op elke uur; 
 • Een groot aantal mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, mede als het doorgroeien binnen Ter Beke behoort tot de mogelijkheden;
 • Uiteraard bieden we je een marktconform salaris (cao vleeswarenindustrie). Dit salaris wordt aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering een ploegentoeslagen.
 • Een goed inwerktraject zodat je van alles op de hoogte bent wanneer je zelfstandig aan de slag gaat
 • Na een half jaar ga je (bij goed functioneren) op contract bij Ter Beke

Wat ga je doen

Dagelijks coördineer je het proces voor het verzamelen van orders en het verzendklaar maken van deze bestellingen, dit doe je door gebruik te maken van een warehouse management systeem (WMS). Het uitvoeren van magazijnwerkzaamheden zoals: het generen van pickbonnen, laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van de expeditie behoort ook tot je taken. Samen met de supervisor stuur je dagelijks 5 tot 20 collega’s aan en je neemt het initiatief om gezamenlijk processen en werkzaamheden te verbeteren. Je werkt in een drieploegendienst die je wekelijks zal afwisselen met je collega voormannen. Alle werkzaamheden voer je ten alle tijden uit volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Heb jij het in je?

Werktijden:

Je gaat werken in een drieploegensysteem. De werktijden zijn van 06:00 tot 15:00, van 15:00 tot 23:00 of van 23:00 tot 06:00 uur.

Wat wij vragen van jou

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een logistieke omgeving in een soortgelijke functie;
 • Je bent beschikbaar om in drie ploegen te werken; 
 • In het bezit van een reachtruck en/of EPT certificaat is een sterke pré;
 • Je kan overweg met MS Office en WMS-systemen;
 • Hands-on mentaliteit, proactief en kan prioriteiten stellen;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Voor het logistieke centrum zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Enthousiasme, vastberadenheid en oprechtheid zijn kernbegrippen waarvoor dit bedrijf staat. We delen successen en werken graag samen. Binnen de organisatie heerst een open en directe cultuur waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
drieploegen
vast
nas
naswerkt
food
vasteuren
fulltime
gelderland
wijchen
logistiek
gelderlandlogistiek
warehouse
leidinggevende
ervaring
Vergelijkbare vacatures