Fulltime orderpicker elektrische fietsen

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
124 dagen geleden Vast € 10,25 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij op zoek naar een fulltime baan waarin je een belangrijk onderdeel bent van het productieproces? Ben jij niet vies van aanpakken en kan je goed samenwerken met een team om je heen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden

  • Een startsalaris van €10,25 voor 22 jaar en ouder;
  • Je krijgt de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt;
  • Netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Leuke personeelsuitjes, brainstormsessies, jaarlijkse BBQ en nog veel meer.

Werkzaamheden

Als orderpicker zorg je voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Dit alles gebeurt vanuit het distributiecentrum in Wijchen. De bevoorrading is een zeer belangrijk onderdeel, want op tijd leveren betekent tevreden klanten!

Je verzamelt orders via een handscanner en/of je houdt je bezig met het in- of ompakken van producten. De producten die je moet verzamelen zijn complete fietsen (in doos), denk hierbij aan elektrische fietsen, stadsfietsen, wielrenfietsen of mountainbikes. 

Werktijden

Je wordt ingedeeld in dagdiensten. Dit kan van 8:00 tot 17:00 uur of van 10:00 tot 19:00 uur. In drukke periodes kan het voorkomen dat we je vragen om in overleg over te werken of op afwijkende tijden te werken. Uiteraard is dit tegen een vergoeding. Na 40 uur krijg je 125% en op zaterdag krijg je zelfs 150% uitbetaald!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent gewend aan fysiek (zwaar) werk;
  • Je beschikt over een gezonde dosis motivatie;
  • Fulltime beschikbaar.

Nog even wat over Trek Bikes
Wij zijn wereldwijd de marktleider op het gebied van fietsen. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens is Trek de grootste fietsproducent van de Verenigde staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De Trek fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Iedere dag zetten we ons in om op tijd te kunnen leveren en onze klanten tevreden te stellen.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
trek