Broodbakker

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
238 dagen geleden Vast € 12,5 - 20 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Hi broodbakker, wat leuk dat je deze vacature leest. Jij bent namelijk degene die wij zoeken! Iedere dag probeert de bakkerij de klanten een beetje geluk te brengen door het brood. Help jij ze om deze ambitie waar te maken?

Als broodbakker in de bakkerij ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de brood productie. De bakkerij produceert o.a. ambachtelijk desembrood en steengoedbrood. Jij bedient, controleert en regelt dit gehele proces. Zo verricht jij proces- en kwaliteitscontroles en verhelp je eenvoudige storingen. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband met de andere afdeling binnen de bakkerij.

Werktijden? Wat is voor jou het prettigst? geef het ons aan, dan gaan wij kijken of we een passend rooster voor jou kunnen creëren. Dit kan zowel in dag als nachtdiensten.

Jij krijgt van ons…

  • Dit is conform bakkers cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring, maar hier komen we vast wel uit! ;) Het zal liggen tussen €2000 en €3000 bruto zonder toeslagen! Alle uren voor 8:00 uur en na 18:00 uur krijg je tegen een toeslag van 134% tot 150%!
  • Een verantwoordelijke, afwisselende functie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bij goed functioneren wordt overgenomen op contract bij onze opdrachtgever
  • De keuze in wekelijkse of 4wekenlijkse verloning

Jij bent…

  • Flexibel inzetbaar want je werkt in een dag/nachtploeg. In verband met de drukte is het nu ook mogelijk om enkel in de dagploeg te werken! 
  • Iemand met ervaring als bakker (industrieel is een pre)
  • Enthousiast, stressbestendig en je werkt graag in een hygiënische omgeving
  • Woonachtig in de regio Nijmegen

Over het bedrijf

De organisatie is een groot familie bedrijf wat al vele jaren bestaat. Door de hechte familie band wat je ook voelt op de werkvloer is dit een prettige organisatie om voor te werken. De bakkerij houd ervan om zich te specialiseren in nieuwe producten, hierdoor zijn ze dus altijd een voorloper op de markt! De kwaliteit van de producten staat hier altijd op nummer 1.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nijmegen
nas
zonderdiploma
productie
bakkerij