Magazijnmedewerker parttime

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 11,54 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 12 - 20
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Zit jij momenteel veel thuis vanwege het corona virus en heb jij weinig contact uren voor je studie, of heb je gewoon simpelweg tijd over en wil je graag een flexibele parttime baan? Dan is deze vacature mogelijk interessant voor jou! 
 
Als magazijnmedewerker werk je in een super modern distributiecentrum voor o.a. grasmaaieronderdelen. Je werkt in de middagen en gaat met name de kleinere onderdelen bij elkaar zoeken voor de lopende orders. Het is daarom belangrijk dat je geduld hebt, goed kan tellen en fysiek sterk genoeg bent om 4/5 uur op een dag te lopen. Er heerst altijd een rustige en prettige werksfeer in het magazijn. Het is belangrijker dat je secuur bent dan dat je alles snel uitvoert en hierdoor mogelijk meer fouten maakt. Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct of lees eerst rustig verder.
 
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag start je om 15:15 met je dienst en ben je klaar om 19:15. Op vrijdag is de dienst altijd van 14:00 tot 18:00. Moet ik elke dag beschikbaar zijn? Nee Je dient minimaal 3 middagen in de week beschikbaar te zijn maar meer mag altijd! Wij zoeken enthousiaste medewerkers die minimaal één jaar beschikbaar zijn en op zoek zijn naar een fijne en stabiele werkgever. 

Wat bieden wij jou?
• Een leuke flexibele deeltijd baan in een modern distributiecentrum in Wijchen;
• Middag-en avondwerk;
• Vast werk bij een stabiele- en betrouwbare werkgever;
• Een vast contactpersoon bij NasWerkt Nijmegen;
• De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
• Een start uurloon van € 10,00 bruto per uur, na 520 uur verdien je €10,75 bruto per uur en na 1040 uur €11,54.

Wat vragen wij?
Jij bent enthousiast, betrouwbaar en werkt secuur. Je houdt ervan om actief bezig te zijn, je kunt daarom ook niet wachten om veel meters te maken binnen dit modern distributiecentrum!
Verder ben je: 
• Minimaal 3 middagen per week beschikbaar;
• Beschikbaar voor minimaal één jaar;
• Een harde werker;
• Woonachtig in omgeving Nijmegen, Wijchen of Beuningen.

Over het bedrijf
Dit bedrijf werelds grootste producent van luchtgekoelde benzinemotoren voor elektrische buitenapparatuur. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Milwaukee, VS, ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt deze producten voor fabrikanten over de hele wereld. Al 100 jaar bouwen we de motoren die de apparatuur aandrijven die mensen gebruiken om de klus te klaren. Het distributiecentrum in Wijchen, in de buurt van Nijmegen levert met name aan Europa, Azië en Noord-Afrika.
 
Solliciteer via de button of neem contact op met de betreffende vestiging. Wij gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden passend bij jouw ervaring te bespreken!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
logistiek
wijchen
gelderland
productie
oderpicker
magazijn
warehouse
distributie
verzamelen
bijbaan
parttime
avonden
middag
huismoeder
beuningen
bijsterhuizen
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures