Monteur bedrijfswagens grondverzet

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
245 dagen geleden
€ 13,5 - 16 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Monteur gezocht! Met jou ervaring als monteur kun je waarschijnlijk op veel plekken terecht waarom zou je voor ons kiezen? Dat leggen we je graag uit!

Wat wij jou bieden

  • Een aantrekkelijk uurloon conform LEO cao. Dit ligt tussen de €12,00 en €20,00 euro bruto per uur. Dit is afhankelijk van je ervaring;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen!;
  • Reiskostenregeling bij 15+ km €0,17 per km;
  • Een uitdagende en zeer afwisselende functie;
  • Bij goed functioneren een vast contract.

Medewerkers die hier beginnen aan een nieuwe baan gaan niet snel meer weg! Dit komt door de goede sfeer in de werkplaats!

In deze veelzijdige en afwisselende baan als monteur GWW start je altijd met een goede bak koffie. Samen met jouw collega’s van de werkplaats verricht je preventief onderhoud, voer je reparaties uit en verhelp je storingen aan het gehele voertuigenpark. Je voelt je helemaal thuis tussen de mobiele/rupskranen, trekkers, vrachtwagens, opleggers en bestelwagens. Het is een droom voor je die werkelijkheid is geworden. Je bent vooral bezig in en rondom de werkplaats maar het komt ook soms voor dat je gebeld word door een van je collega’s om naar de werklocatie te komen, collegiaal dat jij bent stap je met je gereedschappen in de auto en gaat er heen om de storing te verhelpen zodat zij niet achter komen te liggen met hen werkzaamheden! Geen techniek is je onbekend en daarom ben jij voor ons onmisbaar!

  • Je hebt affiniteit met techniek, machines en werktuigen ;
  • Jou kennis op gebied van lucht, elektrische en hydraulische systemen daar kunnen andere nog wat van leren!;
  • Je bezit VCA of bent bereid deze te behalen;
  • Je bent in bezit van MBO diploma (niveau 3 of 4) richting mobiele werktuigen, werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek of vergelijkbaar.

Nog even wat over het bedrijf

De organisatie is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
gelderland
wijchen
bouw
gww