Operator

Giessen, Nederland
Vacature is vervallen
147 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2300 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij onze nieuwe Sjaakie in de nootjesfabriek? Voel jij je thuis in de wereld van productie en vindt het ontzettend belangrijk om een kwalitatief product te kunnen leveren. Samen met jouw collega's krijg jij dit telkens weer voor elkaar! Lees snel verder!

Wat wij jou bieden

  • Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring, maar de range ligt tussen €1800 en €2300 bruto per maand. Uiteraard krijg jij ook nog een ploegentoeslag van 25% over de uren tussen 19.00 uur en 06.00 uur;
  • Lange dagen kunnen voorkomen, wij belonen je uiteraard extra wanneer je extra werkt! Maak je meer dan 42.5 uur per week dan krijg je 25% extra over je basis bruto uurloon, werk je in het weekend over? Dan krijg je zelfs 30% extra over je basis bruto uurloon;
  • Jouw reiskosten worden vanaf 10 km enkele reis vergoed à €0,19 per km met een maximum van €250 per maand;
  • Elke dag heerlijke verse nootjes in de kantine;
  • 1 tot 2 personeelsuitjes per jaar, dit wordt geregeld vanuit de personeelsvereniging. Dus wil je meedenken? Tips zijn altijd welkom;
  • Jij blij met ons? En wij met jou? Dan bestaat de kans op een vaste aanstelling!

Wat ga je doen?

Als operator werk jij samen met jouw collega’s in 3 ploegen (06.00 – 14.00 / 14.00 – 22.00 / 22.00 – 06.00 u) en  ben je verantwoordelijk voor het optimale verloop van de productie. Aan jou de schone taak om ervoor te zorgen dat dagelijks de producten gemaakt worden.
Je waarborgt de kwaliteiten van de producten door regelmatig de producten te controleren volgens de richtlijnen voor hygiëne en voedselveiligheid. Storing aan de lijn? Daar draai jij jouw hand niet voor om. Uiteraard kun je voor de grotere storingen de collega's van TD inschakelen.
Er zijn verschillende operators nodig binnen deze organisatie. Denk aan een operator aan de inpaklijn, een operator aan de menglijn, een operator aan de menglijn en een operator aan de ovens. Samen met jou gaan we kijken welke afdeling het beste bij jou past. 

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent een ervaren operator! Heb je ook nog ervaring binnen de food? Dan is dat mooi meegenomen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij bent netjes en accuraat in jouw werkzaamheden en administratieve verwerking;
  • Harde werkers mentaliteit, hier bedoelen we mee met elkaar en voor elkaar werken.

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een frisse en jonge onderneming die zich richt op bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Een lekker ruikende werkomgeving is dus gegarandeerd! Hier werken betekent werken in een jonge moderne werkomgeving!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
techniek
productie
brabant
gelderland
denbosch
waalwijk
geendiploma
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures