Logistiek Teamleider Vers

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
86 dagen geleden Vast € 2800 - 3260 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij van nature een geboren leider en voel jij werknemers perfect aan? Voor een gloednieuw distributiecentrum in Waalwijk zijn wij op zoek naar een échte People Manager! Houd jij van het voeren van verzuim-, beoordeling- en evaluatiegesprekken? Lees dan snel verder!

We zetten eerst graag de interessante voorwaarden voor je op een rijtje!

  • Een uitdagende fulltime baan met afwisselende diensten (2-ploegen)
  • Een mooi salaris van minimaal € 2700 tot maximaal € 3260 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Maar liefst 30 vakantiedagen per jaar
  • 10% korting op levensmiddelen in de winkels van de opdrachtgever
  • Bij indiensttreding ontvang je een telefoon van de zaak
  • Je treedt gelijk in dienst van de opdrachtgever
  • Een baan bij een sociale werkgever waar personeel centraal staat

Welke logistieke teamleider zoeken wij?

Jij bent in het bezit van een diploma minimaal MBO 3 in de richting van Logistiek. Je kan een grote groep leiden en managen. Dit is duidelijk terug te zien is op jouw stabiele cv. Je ben toe aan een uitdaging voor langere tijd dat reikend is tot aan je pensioen! Je bent van nature een coachende leider, die op een goede en duidelijke manier een team kan managen met de beste resultaten. Verzuim-, beoordeling- en evaluatiegesprekken ben jij enorm goed in! Door veel op de werkvloer aanwezig te zijn ken jij je team als geen ander en voorzie jij tijdig eventuele problemen. Je kan goed tegen stress en bent doortasten en daadkrachtig. Je hebt goede kennis van computers en systemen en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal!

De werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 06:00-15:00 en 15:00-00:00 (soms een tussendienst waarbij de starttijd ligt op 08.00/09.00 uur). Eén keer in de twee weken op zaterdag werken. Werken op zondag komt niet voor, alleen bij ziekte/vakantie of afwezigheid van productieteamleider.

Wat ga jij doen?

Als aansturend manager zorg jij ervoor dat 30 tot 50 medewerkers zelfstandig en efficiënt de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als manager stimuleer jij je medewerkers, zodat zij de beste resultaten behalen. Je voorziet problemen en coacht waar mogelijk, want efficiënt en veilig werken staat hoog in het vaandel! Je bent veel op de werkvloer aanwezig voor de veiligheid van de werknemers. Je evalueert en rapporteert alles aan de bedrijfsleider. Jouw natuurlijke gave van leidinggeven is de doorslag op de werkvloer en resulteert in de beste resultaten en bovenal een super sfeer binnen jouw team!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever zit in Waalwijk met een gloednieuw distributiecentrum. Er wordt gezorgd dat alle supermarkten bevoorraad worden! Op het hoofdkantoor in Waalwijk werken 170 medewerkers. Zij voorzien dagelijks 445 supermarkten door het hele land heen van advies en bevoorrading!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures