Doorwerken na je pensioen?

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
226 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 11,31 - 15,55 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 10 - 18
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Speciaal voor de vroege vogels onder ons hebben wij een unieke kans om heerlijke verse broodjes bij supermarkten, zorg instellingen etc te gaan bezorgen!

Wat ga jij doen?

In de functie van brood bezorger brood begint jouw werkdag rond 3.00 uur. Dit klinkt misschien vroeg, maar hier staat uiteraard tegenover dat jouw werkdag ook heerlijk eindigt om +/- 12.00 uur! Dan heb je nog eens iets aan je dag. Door de dagelijkse rittenlijsten die je ontvangt weet je waar je in de regio de broodproducten mag gaan bezorgen. Als je deze lijst hebt ontvangen, ga je samen met je collega’s de auto laden en kun je de weg op. Bij de klant aangekomen los je de bestelling, maak je een gezellig praatje met de klant, misschien nog een lekker bakje koffie of thee erbij en ga je weer door naar de volgende klant. Kortom een dag met veel contacten en plekken in het land!

Wat bieden wij?

  • Een parttime baan én toch veel vrijhoud behouden doordat je vroeg klaar bent met werken;
  • Je begint als chauffeur met het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf tussen €11,31 en €12,50 bruto per uur Daarbovenop komt uiteraard nog toeslag!
  • Maandag t/m vrijdag

       00:00 tot 06:00 is 134%   

       06:00 tot 12:00 is 100%

       12:00 tot 18:00 is 100%

       18:00 tot 00:00 is 134%

        Zaterdag t/m zondag geld er een minimale toeslag van 134% tot max 200%

  • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje;
  • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
LET OP! Het betreft een functie voor 1 a 2 dagen in de week.

Wie ben jij?

  • Jij bent in het bezit van een B-rijbewijs;
  • Je houdt de administratie van de afgeleverde broodproducten bij, hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken;
  • Jij bent het visitiekaartje! Daarom is het belangrijk dat je representatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst;
  • Jij vind het niet erg om maar 1 of 2 dagen in de week te werken.

Het bedrijf

De bakkerij is een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken ze de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden ze ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. Ze streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar het personeel. 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
wijchen
logistiek
bakkerij
productie
zonderdiploma
gelderland