Stuwadoor

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
485 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 9,62 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Andere

Hi, ben jij de krachtpatser die we zoeken? Ik heb namelijk begrepen dat jij in je vrije tijd graag aan je conditie werkt. Je kunt van jouw hobby, je werk maken. Wij zijn namelijk op zoek naar een sportieve kandidaat die bij ons aan de slag wil. Waarom sportief? Nou, als stuwadoor zal je flink wat moeten sjouwen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen in een gezellig en divers team.

Bij ons draait alles om het zo efficiënt mogelijk laden van goederen in een container of truck. Deze werkzaamheden gebeuren veelal met de hand. Super handig toch? Worden je spieren ook meteen getraind :). 

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit twee stuwadoors en één heftruckchauffeur. Je werkdagen beginnen rond 6:30 uur. Vanuit Den Bosch vertrek je in bedrijfsbusjes richting een klant ergens in de regio Brabant. Je werkzaamheden voer je namelijk veelal op locatie uit. Je werkdag eindigt als het werk af is (rond 15.00 uur). Met wat teamwork komen jullie er dus wel!

Wat wij vragen van jou

  • Jij hebt spierballen of bent bezig deze te creëren 
  • Je bent fulltime beschikbaar op maandag t/m vrijdag
  • Je bent een vroege vogel en een echte aanpakker
  • Enige ervaring in een logistieke functie is een pre

Wat wij jou bieden

  • Salaris / vergoedingen conform eigen interne salarisregeling (€9,62 per uur exclusief toeslagen, dit is ongeacht jouw leeftijd) 
  • Extra toeslag van €13 per gewerkte dag van 8 uur
  • Een garantie van 32 uur per week in tegenstelling tot veel andere opdrachtgevers in deze branche, dat is dus een mooie zekerheid die erbij komt!
  • Doorgroeien tot meewerkend voorman behoort tot de mogelijkheden, en zelfs mogelijkheden tot logistiek medewerker bij de zustermaatschappij op lange termijn

Over Spierings Smart Logistics
Wij zijn van oorsprong een stuwadoorsbedrijf en hebben ons 35 jarig bestaan te danken mede aan grote verladers, zoals Heineken. Door deze vele jaren aan ervaring weten onze stuwadoors dan ook precies hoe ze uw goederen snel, doelmatig en veilig kunnen laden en lossen. Onze expertise zetten wij graag in ten behoeve van een optimalisatie van uw processen voor het afwikkelen van uw supply chain bij met name zeecontainers voor de import en export. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures