Medewerker houtbranche

Beuningen, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden Vast € 12 - 13,35 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Je bent graag bezig met je handen en hout is een passie voor je. Wanneer je hier aan de slag gaat krijgt dit mooie salaris nog een extra boost doordat je er een toeslag bovenop krijgt! We hebben hier de droombaan voor je klaar liggen. Lees verder voor de rest van de info!

Wat wij jou bieden?

  • Bij onze opdrachtgever krijg je een uurloon van € 12,00 tot € 13,35  euro per uur INCL adv! *indien je 22 jaar of ouder bent. Afhankelijk van jou ervaring word dit met jou besproken;
  • Je werkt in twee ploegen dus je krijgt 15% toeslag als je in de avond werkt;
  • Een leuke opdrachtgever met gezellige collega's, waar hard gewerkt wordt;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Er wordt gewerkt in 2 ploegen op verschillende afdelingen, werktijden van 7:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 01:00 uur. Je start op de eindcontrole, vanaf hier begint je opleidingstraject. Eerst ga je leren alle materialen te leren kennen en te controleren of alles wel klopt voordat het naar de klant gaat. Uiteindelijk ben je continue bezig met het bewerken van verschillende werkbladen wat voornamelijk machinaal wordt uitgevoerd. Maar de werkbladen moeten ook naar de eindcontrole afdeling, dit gebeurd niet machinaal. Je moet het dus ook niet erg vinden om als krachtpatsers af en toe de werkbladen naar de eindcontrole te brengen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je veel leren op de werkvloer.

Wat wij vragen van jou

  • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren;
  • Bereidheid om in 2 ploegen te werken;
  • Je hebt gevoel voor techniek;
  • Je bent geduldig en leergierig, je begint met een opleidingstraject het duurt even voordat je inzetbaar bent als allround medewerker;
  • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie of een soortgelijk bedrijf

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft twee vestigingen in Beuningen en ’s-Heerenberg. Jij komt te werken op de vestiging in Beuningen. Er zijn ca. 150 teamleden werkzaam binnen deze organisatie. Voor alle locaties wordt get ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf verzorgd. De keukenbladen worden verkocht via keukenstudio’s in Nederland, België en Duistland.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
hout
beuningen
productie
nas
gelderland
nijmegen
geendiploma
Vergelijkbare vacatures