Productiemedewerker Banket dagdienst!

Est, Nederland
Vacature is vervallen
55 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,43 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

De héérlijke geur van versgebakken gebak en banket. Ruik je het al terwijl je dit leest? Hoe fijn zou het zijn om hier de hele dag in te werken? Heerlijk toch!  Hoe fijn dat wij nou nét naar jou op zoek zijn!

Wat ga je doen?

Wij zijn, vanwege aanhoudende groei, voor onze werkvloer op zoek naar productiemedewerkers. Als medewerker in onze productie vervul jij een belangrijk taak! Jij zorgt voor de juiste voorbereiding om deze producten te produceren. Denk hierbij aan het laden en lossen van de oven en de deegvoorbereiding. Daarnaast mag jij zelf ook de taarten decoreren. Je pakt uiteindelijk de taarten in zodat deze kunnen shinen in de koelingen bij o.a. de Jumbo supermarkten. Uiteraard werk jij conform kwaliteit- en hygiëne eisen. Aan het eind van je dag haal je er een bezem doorheen en zorg je dat jij je werkplek netjes en hygiënisch achterlaat.

Je werkt op maandag t/m vrijdag tussen 5.00 uur en 17.00 uur. Jouw werktijden wisselen hierin en hier mag je natuurlijk ook een beetje je voorkeur in geven. Het betreft een fulltime functie. Om de week wordt er van je verwacht dat je beschikbaar bent om in het weekend te werken, je bent dan uiteraard een doordeweekse dag vrij! 

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt geen probleem met het werken in warme of koude ruimtes
  • Bij voorkeur heb je aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je werkt nauwkeurig en opgeruimd
  • Je bent woonachtig in de regio Waardenburg

Wat wij jou bieden

  • Startsalaris conform bakkers cao €10,43 bruto per uur (bij 23 jaar en ouder)
  • Reiskosten als je verder dan 10 km van ons af woont
  • Bij goed functioneren is er een uitzicht op vast dienstverband
  • En natuurlijk een prettige werkgever waarbij je geen nummertje bent. Korte lijntjes en een fijne sfeer.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf in de regio Waardenburg. Zij verzorgen versgebakken gebak en banket aan allerlei supermarkten door heel Nederland. Uiteraard werken zij conform de voedsel- en veiligheidsvoorschriften. Je komt sowieso te werken in een erg hygiënische omgeving. Het bedrijf heeft korte communicatielijnen en daardoor voel jij je snel onderdeel van het team!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
denbosch
productie
bakkerij
brabant
geendiploma
zonderdiploma