Snijmedewerk(st)er vlees

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
177 dagen geleden Vast € 2000 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Houd jij ook zo van een lekker stukje vlees? Dan bieden wij je de ultieme kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een snijmedewerk(st)er vlees.

Wat ga je doen?

Het is belangrijk dat jij al wat kennis en ervaring hebt van vlees; varkens,- runds,- kippen,- of lamsvlees etc. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het snijden van het vlees. Jij hebt een divers takenpakket, denk hierbij aan; portioneren en het snijden van vlees, het inpakken van de vleesproducten en alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op in- en uitgaande goederen.

Daarnaast hebben wij een diepvriesruimte (tot -18 graden), maar over het algemeen zijn onze ruimtes 0 tot 7 graden. Valt mee toch? Hiervoor krijg jij uiteraard gepaste werkkleding.

Werktijden liggen tussen 04.00 u en 17.00 u, dit verschilt per afdeling.

Je draait nergens je hand voor om en vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen tot allrounder binnen onze productie! Wil je daarna ook nog doorgroeien?? Ook dat kan nog!

Wat wij vragen van jou

  • Je bent een aanpakker, draait nergens je hand voor om en wil graag leren;
  • Beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Enige werkervaring met vlees is een vereiste;
  • Je bent woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Oss;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 
Wat wij jou bieden

  • Je komt te werken in een ambitieuze organisatie met een open en directe bedrijfscultuur;
  • Salaris natuurlijk! Hoeveel? Daar komen we vast wel uit;
  • Bij goed functioneren is er uitzicht op vast dienstverband.

 
Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vleesverwerkend bedrijf en vleesgroothandel met ± 60 medewerkers dat gevestigd is in Oss. Supermarkten, zelfstandige slagers, industriële grootverbruikers en horeca zijn partijen waaraan onze opdrachtgever levert. Voornamelijk gaat het hier om varkens-, rund-, kalf-, en lamsvlees. De productie vindt plaats met moderne middelen en apparatuur.

Bij onze opdrachtgever heerst een cultuur waarin direct met elkaar gecommuniceerd wordt en zeer doel- en resultaatgericht gewerkt wordt. Er is binnen het bedrijf veel ruimte voor ondernemerschap, originaliteit, creativiteit en ruime bevoegdheden op basis van heldere verantwoordelijkheden. Zij zeggen waar het op staat, doen wat zij zeggen en handelen bovendien snel!

Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
productie
denbosch
brabant
geendiploma
gelderland
Vergelijkbare vacatures