CE chauffeur

Geldermalsen, Nederland
Solliciteer
9 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,75 - 16,13 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Ben jij graag onderweg en houd jij wel van een praatje? Dan hebben wij voor de vroege vogels een unieke kans om door heel Nederland de lekkerste verse broodjes te gaan bezorgen!

Wat ga je doen?

Als trekker-opleggerchauffeur start jouw werkdag tussen 01:00 en 03:00 uur in de nacht. Dit klinkt misschien vroeg, maar daarin tegen eindigt jouw werkdag rond 12:00 uur! Door de rittenlijst die jij ontvangt van de transportplanner, weet jij waar je die dag weer naar toe mag voor het leveren van de verse broodjes, maar voordat je de weg op gaat, ga je eerste de truck laden samen met je collega’s. Naar enkele kilometers gereden te hebben, kom je bij de klant en los je de bestelling. Je maakt een gezellig praatje en gaat weer door naar de volgende klant. Daarnaast houdt je de administratie van de afgeleverde broodproducten bij. Kortom een dag met veel contacten en verschillende locaties in het land!

Wat wij jou bieden

  • Een fulltime baan én toch veel vrijhoud behouden doordat je vroeg klaar bent met werken
  • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf tussen €12,75 en €16,13 bruto per uur. Daarbovenop komen uiteraard nog toeslagen!
  • Toeslagen:

18:00 en 00:00 uur = 134%

00:00 en 04:00 uur = 137%

04:00 en 06:00 uur = 134%

  • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
  • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling
  • Daarnaast krijg je natuurlijk 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent in het bezit van een C(E)-rijbewijs én code 95
  • Jij bent ons visitekaartje! Daarom is het belangrijk dat je representatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het bezorgen van soortgelijke producten, en tenminste met het rijden van een bakwagen.

Over onze opdrachtgever

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Ben jij of ken jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaande button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
bakkerij
Vergelijkbare vacatures