Customer service medewerker 40 uur

Barneveld, Nederland
Solliciteer
671 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2800 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

In Barneveld zijn wij per 1 juni opzoek naar een ervaren klantenservice medewerker! Het betreft een fulltime functie met een salaris tussen de €2000 en €2800 per maand.

Zet jij graag net een stapje extra voor je klant? Haal je energie en voldoening aan het blije gevoel dat je hiermee bij jouw klant achterlaat? Zorg je er in de tussentijd voor dat je het belang van jouw werkervaring niet uit het oog verliest? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Hoewel je ervaring hebt als klantenservicemedewerker, doen wij dingen net even anders. De basis van jouw functie, is het opbouwen van zakelijke relaties met jouw klanten. Dat doe je door vragen te behandelen, klachten af te handelen, offerteaanvragen te behandelen en door afspraken te maken (naar aanleiding van warme leads) voor jouw accountmanagers. Hoewel dit misschien niet anders klinkt dan je gewend bent, verandert deze functie. Waar je nu veel klantcontact per mail of per telefoon hebt, verwachten we dat jouw afdeling steeds belangrijker wordt. Waar jouw afdeling steeds meer kan, krijg je ook meer verantwoordelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een online chat programma en andere sociale media. Jouw inbreng helpt dan ook om jouw eigen team naar een nieuwe niveau te trekken de komende jaren!

Wat bieden wij jou 

  • Een goed salaris tussen de €2000 en €2800 per maand;
  • Ontwikkeling, je wordt niet alleen intensief begeleid tijdens jouw inwerkperiode, maar ook het volgen van cursussen of opleidingen moedigen we aan. Als jij er beter van wordt, worden wij dat als bedrijf natuurlijk ook;
  • Open en informeel, niet alleen jouw team, maar onze volledige organisatie kan lezen en schrijven met elkaar. Iedereen werkt hard, maar weet ook dat werk leuk moet zijn;
  • Uitdaging, hoe sneller jij de functie op pakt, hoe sneller we jouw uitdaging kunnen vergroten. De afdeling is in ontwikkeling en we houden er van samen – op basis van o.a. jouw inbreng – beleid te vormen die de toekomst van de afdeling bepaalt; 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een klantenservice of helpdeskomgeving;
  • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands Engels goed. Klantvragen komen namelijk binnen in beide talen;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office (met name Excel);
  • Onder druk en stress weet jij kalm te blijven en effectief prioriteiten te stellen;

Even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de verkoop, installatie en het onderhoud van apparatuur op kantoren door heel Nederland. Met een klein informeel team bereik je samen successen! 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures