Medewerk(st)er productie bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
182 dagen geleden
€ 10,79 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

De bakkerij probeert de klant iedere dag een beetje geluk bij te brengen door het produceren van het lekkerste brood. Ga jij de klant helpen om deze ambitie werkelijkheid te maken?! Elke dag werken bij de bakkerij vele mensen met veel plezier om misschien wel samen met jou te zorgen voor de beste kwaliteit!

Op zoek naar een uitdagende baan als productiemedewerker, en ben jij benieuwd waar je verantwoordelijk voor bent? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jouw taken zijn het verrichten van lijnmatig staand productiewerk. Samen met jouw collega’s produceer je dagelijks het lekkerste brood van Nederland! Het komt wel eens voor dat je in koude ruimtes aan het werk bent, maar daar kunnen we ons op kleden toch?!
Je komt te werken in een 3-ploegendienst waarbij je ingezet kan worden op maandag t/m zondag.

Wat wij jou bieden

 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het startsalaris volgens de cao Bakkersbedrijf op € 10,79 (bij 22 jaar en ouder) en daarbovenop komt uiteraard nog toeslag! 
  00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Groei in salaris bij goed functioneren
 • Zij houden van een familiaire sfeer, bij hen ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind de bakkerij ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat wij vragen van jou

 • Bij voorkeur heb je enige ervaring in de productie
 • Het is voor jou geen probleem om langdurig te staan en til werkzaamheden te verrichten
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om in Geldermalsen te komen

Nog even wat over het bedrijf

Zij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken ze de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden ze ook de mogelijkheid om producten vers bij hen in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. Ze streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar het personeel.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
geldermalsen
productie
logistiek
bakkerij