Orderpicker parttime

Veghel, Nederland
Solliciteer
9 dagen geleden Vast € 10,93 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 24 - 32
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken? Heb jij het altijd warm of vind je het gewoon heerlijk om in een gekoelde omgeving te werken? Ben jij per direct beschikbaar en wil je parttime werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker (m/v) ga jij orders picken, controleren, stickeren en verzendklaar maken, jouw werkzaamheden zorgen er dus voor dat alles goed de deur uitgaat! Voor het pickproces wordt er gewerkt met een EPT, indien je hier nog geen ervaring mee hebt dan word je getraind on the job! Let op; je gaat veel in en uit de koelcel, je moet dus wel tegen een beetje kou kunnen. Gelukkig is het in de rest van het magazijn wel rond de 20-21 graden.

Het inwerktraject is op de locatie in Veghel. Wanneer je bent ingewerkt wordt er afgesproken wanneer je in Tiel aan de slag kan. Het kan ook zo zijn dat er wel ruimte is om je in te werken in Tiel! 

Wat wij jou bieden

  • Salaris! Bij 22 jaar en ouder zit je op een uurloon van €10.93! Daarbij heb je ook nog recht op 1.38% ADV-toeslag, deze krijg je direct uitbetaald;
  • Een functie van 24/32 uur per week
  • Reiskosten vergoeding van €0,10 per km
  • Dagdienst functie, maar wil je in de toekomst graag ook avond/nacht erbij werken? Het is bespreekbaar, maar zeker niet verplicht;
  • Leuke collega's! In Veghel word je ingewerkt en werk je in een groot team van 130 gemotiveerde medewerkers! Na je inwerkperiode ga je aan de slag in ons magazijn in Tiel waar je in een kleiner team hetzelfde werk gaat doen! 

Wat wij vragen van jou

  • Harde werkers! Zwaar? Nee, dat valt reuze mee! Je werkt in dagdienst maar kan wel lekker veel uren maken! Er wordt in dagdienst gewerkt tussen 08.00 u en 17.00 u en soms zelfs nog iets langer. 
  • Flexibel, door de lange dagen en het overwerken is het wel ontzettend fijn dat je een flexibele instelling hebt
  • Loyaliteit! Waarom? Wij willen namelijk voor de lange termijn dienstverbanden aangaan en dat begint natuurlijk al in het beginstadium. Dus je bent echt op zoek naar een baan waarbij de mogelijkheid tot een vaste aanstelling zit
  • Nauwkeurig kunnen werken. Je dient veel te tellen, maar ook registreren. Dit is ontzettend belangrijk binnen jouw werkzaamheden

Valt het je op dat de eisen vooral op jou als persoon zijn? Dat klopt! De ervaring doet er niet toe, de kracht zit hem in jouw werkmentaliteit en jouw karakter. Alles valt te leren als jij dat ook wil! 

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met een vestiging in Veghel en Wijchen en Tiel. Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden én het transport van de producten van hun klanten. De locatie Veghel is 24 uur per dag geopend, maar 90% van alle medewerkers is werkzaam binnen de dagdienst. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
logistiek
geldermalsen
gelderland
Vergelijkbare vacatures