Operator Food branche

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
26 dagen geleden Vast € 2200 - 2700 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ken je je weg door de productieprocessen en heb je al ervaring binnen de foodsector als operator? Kom dan werken binnen dit dynamische bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat wij jou bieden?

Een boeiende en afwisselende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid met een aangename werksfeer en fijne collega's;

 • Je komt terecht in een dynamische organisatie met een passie voor food;
 • Goed salaris! Tussen de €2200 - €2700 bruto per maand;
 • Ploegentoeslag van €114%;
 • Koude toeslag van €0,07 per uur;
 • De mogelijkheid om opleidingen of trainingen te volgen;
 • Wekelijks (of maandelijks) salaris uitbetaling;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €6,- per gewerkte dag.

Wat ga je doen?

Jij als operator bent zelfstandig inzetbaar op alle werkplekken zoals de afdeling Slicing en verpakking. Je controleert de aanwezigheid van de juiste grond- en hulpstoffen, bouwt de productielijn om naar andere formaten op basis van batchspecificaties. Je stelt de machine in en voert handmatige en machinale werkzaamheden uit. Jij als operator bewaakt het verloop van het proces en verhelpt storingen bij kwaliteitsafwijkingen, voert kwaliteitsafwijkingen uit en schakelt eventueel de hulp in van een coördinator. Ook is het belangrijk dat de werkplek- en omgeving schoon is.

Er wordt gewerkt in een 2-ploegenrooster met werktijden van maandag t/m vrijdag van 06.00u-15.00u en van 15.00u-00.00u. Vleeswaren liggen ook in de supermarkt in de koeling. Dit betekent dat ook bij ons in koele ruimten wordt gewerkt. De temperatuur ligt tussen de 2 en 7 graden Celcius.

Wat wij vragen van jou?

 • Woonachtig binnen een straal van 20 km;
 • Ervaring in de productie als operator;
 • Ervaring in de foodbranche is een eis!;
 • Kennis van procedures (veiligheid, kwaliteit, hygiëne en materiaal);
 • Flexibele instelling.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ze zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
wijchen
Gelderland
productie
Bijsterhuizen
nas
geendiploma
Vergelijkbare vacatures