Magazijnmedewerker fulltime

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast € 12,13 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 36
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Spierballen kweken in de sportschool is niet meer nodig bij deze baan! Bij ons krijg je ze door de werkzaamheden zelf. Samen met jouw team zorg je ervoor dat leveranciers op tijd hun orders binnen krijgen, en pick je alle producten bij elkaar die gesneden moeten worden die dag. Je hebt de ambitie om verder te groeien tot een allround medewerker. Zo leer je onder andere hoe je moet rijden op een reachtruck en weet je elk product te vinden in het magazijn.

Het vlees komt via de expeditie binnen en moet dan in het magazijn geplaatst worden. In het magazijn is de temperatuur ongeveer 3 graden. Uiteraard krijg je voor deze temperaturen gepaste kleding.  De vleespalen moeten hier op bestelling gepickt worden. Het gewicht van deze producten kan oplopen tot 18 kg, vandaar dat jij die spierballen tijdens je werk al kweekt. Natuurlijk verricht je al deze werkzaamheden in een groot team. Na het picken van de producten zullen deze verplaatst worden naar een shockvriezer. In deze vriezer worden de producten op de juiste temperatuur gebracht zodat ze vervolgens naar de snijlijn gebracht kunnen worden. In de vriezers kan het koud zijn (-8 en -20 graden) gelukkig hoef je hier niet lang binnen te zijn.

Werktijden
Binnen deze functie ga je werken in een 2-ploegendienst. De ene week draai je dagdiensten en de andere week avonddiensten in onderstaande tijden. Gedurende deze werkdagen vind je het geen probleem om een half uurtje te overwerken.

 • Dagdienst: 06:00 uur tot 15:00 uur
 • Avonddienst: 15:00 uur tot 00:00 uur

Wat wij jou bieden

 • Per direct fulltime aan de slag;
 • Een lekker salaris van € 12,13 per uur (incl. alle toeslagen);
 • Salarisverhoging na 52 weken;
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast contract;
 • Een werkweek van ong 38 uur;
 • Leuke uitjes, BBQ'S en vele andere leuke activiteiten
 • Reiskostenvergoeding:

  10-15 km: € 3,00 per gewerkte dag
  15-20 km € 4,20 per gewerkte dag
  > 20 km: € 6,- per gewerkte dag

Wat wij vragen?

 • Ervaring in een productie omgeving (bij voorkeur food) en in bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pré.
 • Je vindt het niet erg om in een gekoelde ruimte te werken
 • Het werk kent een fysieke belasting, dit is geen probleem voor je
 • Gelet op de communicatie met collega’s en veiligheid is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt
 • Je woont in de directe omgeving van Wijchen

Nog even wat over ons

Ter Beke is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden er bij ons meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ter Beke is marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst bij ons een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
terbeke
ter beke
Vergelijkbare vacatures