Parttime orderpicker

Wijchen, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden
€ 10,92 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 15 - 20
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Heb je doordeweeks niet voldoende tijd om lange werkdagen te werken maar zou je toch graag nog wat uurtjes maken? Of wil je na je studie even iets anders doen dan achter je computer zitten? Kom dan werken binnen dit leuke bedrijf! Om hier aan de slag te kunnen ben je minimaal drie diensten beschikbaar tussen maandag en vrijdag, ook werk je op de zaterdag. Dit mag ook om de week zijn.

Wat ga je doen

Via onze groepsapp geef je ruim een week van te voren aan wat jou beschikbaarheid is zodat je zeker weet dat je op de gewenste diensten aan de slag gaat. Wij zorgen er voor dat je wekelijks een werkrooster krijgt. Wanneer je bij onze opdrachtgever aankomt kleed je je eerst om. Het is namelijk fris op je werkplek omdat onze opdrachtgever een versnijding/verpakkingsspecialist is van vleeswaren, daarom word er gezorgd voor dikkere werkkleding. Wat betreft schoenen is het belangrijk dat je deze zelf hebt, veiligheidsschoenen zijn hier een eis! Deze kan je ook via ons krijgen. Wanneer je omgekleed bent kan je nog een kopje koffie drinken als je optijd bent en anders meld je je bij je teamleider op de werkvloer.  Vanuit de productie worden de vleeswaren geleverd aan het warehouse. Via reachtruckchauffeurs worden deze in de schappen gelegd en geordend. Aan jou de taak dat deze per klant verzamelt worden. Via een oortje en een scanner krijg je te horen welke orders je bij elkaar gaat picken, in het warehouse hebben ze vele stellingen waar de vleeswaren opgeslagen zijn. Elk stelling heeft een nummer en zo ook elk schap. Zo weet je precies waar je moet zijn!

Voor de rest ga je ook:

 • Sleeven (stickeren van producten en een kartonnen hoesje er omheen doen);
 • Het controleren van producten;
 • Het op orde houden van je werkplek (schoonmaken, opruimen);
 • Aanvullen van stickers/hoesjes etc.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris wanneer je ouder dan 21 bent van €10,92 (incl. koud toeslag);
 • De mogelijkheid om zelf je werkrooster te bepalen;
 • Werken in toeslagen zodat je wat extra verdient, na 18:00 31,5% extra en op zaterdag 25% extra;
 • Recht op reiskostenvergoeding vanaf 10km afstand:

          10-15 km: € 3,00 per gewerkte dag;
          15-20 km € 4,20 per gewerkte dag
          > 20 km: € 6,- per gewerkte dag

 • Gezellig team waarbij aandacht voor elkaar centraal staat, op zijn tijd een BBQ en nog veel meer leuke personeelsfeestjes.

Wat wij vragen van jou?

 • Minimale beschikbaarheid van 3 diensten in de week + om de week de zaterdag;
 • Met wat ervaring als orderpicker heb je een voorsprong!
 • Je hebt eigen vervoer om in Bijsterhuizen te komen (niet bereikbaar met OV);
 • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken netjes na.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf is het grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Zij zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden we dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
parttime
geendiploma
nas
logistiek
wijchen
bijsterhuizen