Teamleider productie brood

Geldermalsen, Nederland
Solliciteer
38 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

De heerlijke geur van versgebakken brood, zodra je binnen komt bij je werk. Hoe lekker is dat? Jij kan bijdrage aan de productie van het allerlekkerste brood, wat iedereen de volgende dag vers in de supermarkt kan kopen! Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman/teamleider productie in onze bakkerij ben jij verantwoordelijk voor alle afdelingen. Het aansturen en indien nodig helpen van onze medewerkers bij zowel de productie als bij de inpaklijnen. Per ploeg bestaat jouw team uit ongeveer 25 medewerkers. Jij hebt de vrijheid om op alle afdelingen te werken aan het allerbeste resultaat! Indien er mankementen zijn, ben jij degene waarvan verwacht wordt dit te signaleren. De op- of aanmerkingen die jij achterhaalt, voer je door naar je leidinggevende. Zij pakken deze mogelijke uitstroom-/verzuim gesprekken op. Het aansturen van het team en het signaleren van problemen is dus een groot onderdeel van je takenpakket. Meedenkend vermogen is voor ons natuurlijk ook altijd heel prettig! Wij staan open voor jouw input dat bijdraagt aan effectief werken. Wij staan voor kwaliteit en kwantiteit.

24/7 van maandag t/m zondag loopt onze productie door. In deze functie rekenen we er dus ook op dat jij in een 4- of 5-ploegendienst wil werken

Wat wij jou bieden

 • Salaris natuurlijk! Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van jouw relevante werkervaring
 • 8%vakantiegeld, deze wordt uitbetaald in mei
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Toeslagen tussen 05:00-06:00 en na 18:00! Deze loopt op tot 137%
 • Keuze uit wekelijkse of 4 wekelijkse betaling
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aangename ontwikkelingsmogelijkheden
 • Het werken binnen een gemoedelijke en informele sfeer
 • Bij goed functioneren uitzicht tot vast dienstverband

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Het hebben van ervaring in de foodsector (in een bakkerij is een pluspunt)
 • Een flexibele instelling en beschikking hebben over leidinggevende capaciteiten
 • Je bent woonachtig in de regio van Geldermalsen

 Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever bereidt al jaren het lekkerste brood van Nederland! Dit heerlijke brood wordt bereid in de industriële bakkerij in de regio Geldermalsen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de werknemers zijn, daarom bieden zij ook de mogelijkheid om producten vers bij hen in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Kortom het lekkerste brood voor de beste prijs!  Ze luisteren graag naar de medewerkers, houden van plezier op het werk en ze streven natuurlijk naar een goede en vruchtbare samenwerking. Mocht je ideeën hebben of tips? Dan staan we uiteraard altijd open voor een gesprek.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
bakkerij
Vergelijkbare vacatures