Klantenservice medewerk(st)er

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
251 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2500 per maand
Categorie: Administratie
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij zet altijd nét dat stapje extra voor klanten. Met jouw vlotte babbel weet jij iedereen optimaal te adviseren van de juiste producten en diensten. Jij wéét namelijk hoe belangrijk een tevreden klant is, en daarom doe jij er alles aan om het telefoongesprek met een glimlach af te sluiten. Daarnaast weet jij ook precies hoe je dit het beste aan kan pakken, de klant is koning!

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker ben jij de verbindende factor tussen onze klanten en de organisatie. In deze dynamische en veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Als de telefoon gaat, weet jij de klant alles te vertellen over onze producten. Geen vraag is voor jou te gek. Heb je een boze klant aan de lijn? Jij weet altijd een passende oplossing te vinden! 
In deze functie stel je offertes op, verzorg je orderbevestigingen en (export)documenten, en zorg je voor tijdige contactmomenten. Op deze manier zorg jij voor een succesvolle levering en zijn de betrokken partijen altijd op de hoogte van het proces. Uiteraard zorg jij voor een correcte administratieve verwerking.

Je werkt op het kantoor in Geldrop. Dit kantoor verhuist per juni 2020 naar de regio Zaltbommel, dus jouw werkplek ook. We willen graag dat jij ook mee gaat! Dus houd hier rekening mee. 
De reden dat deze vacature op Den Bosch staat, is omdat wij iemand zoeken uit deze regio. Het is namelijk fijn voor jou als je tussen Geldrop en Zaltbommel in woont i.v.m. de reistijd. ;) 

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies? Daar komen we wel uit! Dit is afhankelijk van jouw ervaring
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een super stabiele en leuke organisatie om voor te werken!
  • Enthousiaste collega’s en een dynamische werkomgeving
  • Bij goed functioneren uitzicht op een dienstverband direct bij onze opdrachtgever

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt aantoonbare werkervaring op de klantenservice
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, andere talen is een pre 
  • Je bent flexibel, klantgericht en ziet commerciële kansen
  • Je bent fulltime beschikbaar 

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een totaalaanbieder binnen de sanitairbranche. Zij bieden de topklasses onder de badkamerproducten. Zij ondersteunen je met het ontwerpen van badkamers en badkamerproducten. Kortom, dé plek voor jouw nieuwe badkamer!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
commercieel
administratie
geendiploma
zonderdiploma