Spuiter GWW

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
662 dagen geleden Vast € 12 - 17 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben je technisch aangelegd, heb je een passie voor echt vakwerk en affiniteit met het sleutelen en verrichten van licht onderhoud aan diverse GWW-voertuigen? Ben je secuur en handig met gereedschappen? Lees dan snel verder want voor een opdrachtgever in Nijmegen zijn wij namelijk op zoek naar een spuiter!

Wat wij jou bieden:

  • Een uitstekend salaris, tussen de €13 en €17 per uur, let op! Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring;
  • Fulltime functie;
  • Een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
  • Werken bij een stabiele en blijvend groeiende organisatie in de GWW.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is actief in de grond-, weg-, en waterbouw. Het wagenpark en bijbehorende onderhoud daarvan wordt grotendeels zelf uitgevoerd door de organisatie. Het repareren van bumpers, schade en het verrichten van klein onderhoud behoort dan ook tot je taken. Naast het verrichten van deze werkzaamheden zal je ook in staat moeten zijn om nieuwe onderdelen van spuiterwerk te voorzien. Enige ervaring met dit soort werkzaamheden is dus een vereiste. Deze ervaring mag voortkomen uit werk- of hobby ervaring en aantoonbaar zijn.

Wat wij vragen van jou:

  • Technisch aangelegd en ervaring met het sleutelen aan voertuigen;
  • Ervaring met het spuiten van auto- of bedrijfswagenonderdelen zoals een bumper;
  • Je bent fulltime beschikbaar en woont in een straal van 30km rondom Nijmegen;

Nog even wat over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers bij ons. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures