Machinaal houtbewerker

Beuningen, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 15,6 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij opzoek naar een bedrijf wat jou een mooie toekomst bied? Bij deze opdrachtgever ben je creatief bezig en krijg je de mogelijkheid om verder opgeleid te worden. Als ik je vertel dat je in een topteam terecht komt, lieg ik zeker niet. Wanneer het klikt en je het zelf ook leuk vindt is er in de toekomst mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Er wordt gewerkt in 2 ploegen op verschillende afdelingen, werktijden van 7:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 01:00 uur. Je start op de eindcontrole en vanaf hier begint je opleidingstraject. Eerst ga je leren alle materialen te leren kennen en te controleren of alles wel klopt voordat het naar de klant gaat. Uiteindelijk ben je continue bezig met het bewerken van verschillende werkbladen wat voornamelijk machinaal wordt uitgevoerd. Maar de werkbladen moeten ook naar de eindcontrole afdeling, dit gebeurd niet machinaal. Je moet het dus ook niet erg vinden om als krachtpatsers af en toe de werkbladen naar de eindcontrole te brengen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je veel leren op de werkvloer.

Wat wij jou bieden?

  • Het salaris is wat we bieden is €12,-  bij een leeftijd van 21 en ouder. Wanneer je tussen 6:00 en 22:00 uur werkt krijg je 15% extra betaalt wat je op een uurloon brengt van € 13.80  na 22:00 uur krijg je 30% extra betaald wat inhoud dat je uurloon dan € 15.60 is ;
  • Een leuke opdrachtgever met gezellige collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Interne opleiding als operator bij geen ervaring;
  • Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.

Wat wij vragen van jou

  • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren;
  • Bereidheid om in 2 ploegen te werken;
  • Je hebt gevoel voor techniek;
  • Je bent geduldig en leergierig, je begint met een opleidingstraject het duurt even voordat je inzetbaar bent als allround medewerker;
  • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie of een soortgelijk bedrijf.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft twee vestigingen in Beuningen en ’s-Heerenberg. Jij komt te werken op de vestiging in Beuningen. Er zijn ca. 150 teamleden werkzaam binnen deze organisatie. Voor alle locaties wordt het ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf verzorgd. De keukenbladen worden verkocht via keukenstudio’s in Nederland, België en Duistland.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
gelderland
nas
productie
hout
geendiploma
beuningen
Vergelijkbare vacatures