Monteur GWW

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
58 dagen geleden
€ 12 - 20 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een mooi modern grondverzetbedrijf in Nijmegen zijn wij per direct opzoek naar een ervaren handige monteur! Met jou ervaring als monteur kun je waarschijnlijk op veel plekken terecht waarom zou je voor dit bedrijf kiezen?

Dit krijg je van ons!

  • Een aantrekkelijk uurloon conform LEO cao. Dit ligt tussen de €12,00 en €20,00 euro bruto per uur. Dit is afhankelijk van je ervaring

  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen!

  • Reiskostenregeling bij 15+ km €0,17 per km

  • Een uitdagende en zeer afwisselende functie

  • Bij goed functioneren een vast contract

De medewerkers die bij dit beginnen aan een nieuwe baan gaan niet snel meer weg! Dit komt door de goede werksfeer in de werkplaats en organisatie!

In deze veelzijdige en afwisselende baan als monteur GWW start je altijd met een goede bak koffie. Samen met jouw collega’s van de werkplaats verricht je preventief onderhoud, voer je reparaties uit en verhelp je storingen aan het gehele voertuigenpark. Je voelt je helemaal thuis tussen de mobiele/rupskranen, trekkers, vrachtwagens, opleggers en bestelwagens. Het is een droom voor je die werkelijkheid is geworden. Je bent vooral bezig in en rondom de werkplaats maar het komt ook soms voor dat je gebeld word door een van je collega’s om naar de werklocatie te komen, collegiaal dat jij bent stap je met je gereedschappen in de auto en gaat er heen om de storing te verhelpen zodat zij niet achter komen te liggen met hen werkzaamheden! Geen techniek is je onbekend en daarom ben jij voor ons onmisbaar!

  • Je hebt affiniteit met techniek, machines en werktuigen 

  • Jou kennis op gebied van lucht, elektrische en hydraulische systemen daar kunnen andere nog wat van leren!

  • Je bezit VCA of bent bereid deze te behalen

  • Je bent in bezit van MBO diploma (niveau 3 of 4) richting mobiele werktuigen, werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek of vergelijkbaar

Nog even wat over het bedrijf:
Dit bedrijf is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers bij ons. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
gelderland
wijchen
techniek
gww