Productiemedewerker

Weurt, Nederland
Solliciteer
15 dagen geleden
€ 13,69 - 15 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 32 - 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij graag fysiek bezig tijdens jouw werk? Heb jij 2 rechterhanden? Zijn afwisselende werkzaamheden belangrijk voor jou? Lees dan snel verder, wij zijn op zoek naar jou.

Als productiemedewerker richt jij je op de productie van de betonnen vloerelementen. Hier komt veel bij kijken en het proces bestaat uit verschillende onderdelen. Jij kan ingezet worden als zager waarbij je de vloeren op de juiste lengt afzaagt of bijvoorbeeld als staalvoorbereider waarbij je de machine bedient die het staal spant. 

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijke ploegentoeslagen;
 • Functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een goed salaris van minimaal €13,69 bruto per uur;
 • Bij goed functioneren een salarisverhoging na 13 werkweken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
Werktijden
Als productiemedewerker werk je in tweeploegendienst, van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard kun je rekenen op een toeslag tussen de 8% en 75% over ieder gewerkt uur. Dit hangt wel af van welke dienst je draait.
 • Ochtenddienst: van 5.20 tot 14.10 uur
 • Middagdienst: van 13.50 tot 22.20 uur
De ene week heb je de ochtenddienst en de andere week de middagdienst. Gemiddeld werk je tussen de 32 en 40 uur per week. Bij uitzondering werk je ’s nachts en op zaterdag. Op zaterdag werk je van 5.20 tot 14.10 uur en in de nacht tussen 22.00 en 6.00 uur. 

Functie eisen:

 • Fulltime beschikbaar en bereid te werken in een 2-ploegendienst, daarnaast ben je bereid om in drukke periodes in een 3-ploegen dienst te werken;
 • Aantoonbare ervaring productiemedewerker;
 • Woonachtig binnen een straal van 15km;
 • In staat om fysiek zwaarder werk te verrichten;

Het bedrijf

De organisatie is de grootste producent van Europa in kanaalplaatvloeren (betonnen prefab vloer elementen), welke voornamelijk worden gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw. Als heftruckchauffeur ga jij werken met het piepschuim dat voor deze betonnen vloeren als isolatiemateriaal gebruikt wordt. Hierdoor zul je gaan bijdragen aan een prettige woon- en/of werkomgeving voor vele mensen.

Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat kom je te werken bij een bedrijf waar een echt teamgevoel heerst. Vaste medewerkers en uitzendkrachten werken hier samen als één familie. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam wat het een leuk bedrijf maakt om voor te werken. Veiligheid en kwaliteit staat bij onze productieafdelingen hoog in het vaandel!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
wijchen
nijmegen
productie
logistiek
zonderdiploma
gelderland