Junior boormeester

Beuningen, Nederland
Vacature is vervallen
64 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2600 - 2800 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Hou jij van buiten werken en werk je liever niet elke dag op dezelfde plek? Klinkt een bruto maandsalaris van €2600 tot €2800 je goed in de oren? Heb je daarnaast een rijbewijs BE en ben je niet bang om vies te worden? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een Boor assistent in de omgeving Nijmegen!

Als  Boorassistent werk je samen met een Boormeester. Samen zal je op locatie met een grote boorstelling grondboringen verrichten. Samen met de boormeester ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de boringen. Jij pakt vooral een ondersteunende rol in het proces en bemoeit je veel met de voorbereidende werkzaamheden.

Als (assistent) boormeester kom je te werken in een klein, jong en informeel team waar hard gewerkt wordt, maar ook veel plezier gemaakt wordt. He wordt zeer belangrijk gevonden dat je je zelf kan ontwikkelen op een manier waar je zelf achter staat, daarom is goede begeleiding vanzelfsprekend. Je werkplek is iedere week weer anders: de ene week ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand, de week daarna draag jij je steentje bij aan een fantastische nieuwbouw villa. Die diversiteit zorgt er voor dat jij je geen dag zult te vervelen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidingen voor de boringen en stelt boorspoelingen samen. Daarnaast zal je hand en spandiensten doen bij het boorproces totdat je zelf volledig bent opgeleid tot boormeester!

Wat bieden wij?

 • Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig boormeester;
 • Een salaris tussen de €2600 en €2800 bruto per maand;
 • Job met diversiteit in werkzaamheden en werklocaties;
 • Werken binnen een gezellig team van collega’s;
 • Genoeg mogelijkheden tot vast dienstverband bij tevredenheid van beide kanten;
 • Keuze uit wekelijks of 4 wekelijkse betaling;

Wie ben jij?

 • Je vindt geen probleem om op verschillende locaties te werken zowel binnen als buitenland;
 • VCA is een pre, zo niet dan helpen we je deze te behalen;
 • In bezit van rijbewijs BE/C is een pre;
 • Je bent van nature een harde werker die het niet erg vind vieze handen te krijgen;
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar;

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is sinds 1989 actief als onafhankelijk grondboorbedrijf in de mileu en geotechnische sector. Door de inzet en kwaliteit van de medewerkers en het moderne apparatuur kunnen zij een bijdrage leveren aan diverse onderzoeken. Door internationale ervaring en snelle inzetbaarheid bij verschillende projecten door Europa zijn ze een gerespecteerd partner bij het uitvoeren van milieutechnische en geotechnische projecten. Er wordt onder andere samengewerkt met de overheid op zowel nationaal als internationaal niveau, ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, oliemaatschappijen en research instituten.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
geendiploma
gelderland
beuningen
Vergelijkbare vacatures