Autotechnicus

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
228 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Zijn auto’s jouw favoriete hobby, ben je technisch en wil jij werken voor vooruitstrevende merken in de branche? Dan hebben wij een top vacature beschikbaar waarin jij deze punten kan combineren!

Wat ga je doen?

De ochtend start je met een bak koffie samen met het team. Daarna begin je direct aan jouw dag. Er is gisteren een personenauto binnen gebracht voor een onderhoudsbeurt en APK keuring. Jij gaat hiermee aan de slag en zorgt dat de auto aan het eind van de ochtend klaar staat. Je zorgt dat de klant op de hoogte wordt gebracht zodat deze ’s middags met een glimlach bij de garage weg rijdt. Zo, klant tevreden! Tussendoor zorg jij er ook voor dat alle auto’s die verkocht zijn, gereed worden gemaakt voor de klant. 
Later op de middag komt er een bestelwagen aangereden. De airco is kapot en het is bloedje heet buiten. Je kijkt in de agenda en hebt wel een plekje om dit te maken. Super! Weer een klant tevreden de deur uit, en jij ook. Want jouw dag zit er weer op!

Als automonteur kun je zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Het betreft een klantgerichte, technische functie waarbij je prettig, efficiënt en servicegericht werkt. Je voert allerlei onderhouds-, reparatie-, keurings-, airco- en diagnosewerkzaamheden uit.

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als automonteur
  • Bij voorkeur heb je een kwalificatie voor APK keurmeester (maar dit is niet verplicht)
  • Je hebt uitgebreide kennis van moderne auto-elektronica en kan goed diagnoses stellen
  • Je werkt 38 uur per week, dit doe je in een 4-daagse werkweek (dus je werkt 9,5 uur per week)

Wat wij jou bieden

  • Salaris. Hoeveel precies? Daar komen we vast wel uit!
  • Leuke collega’s en een prettige werksfeer
  • Er zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor extra cursussen
  • Bij goed functioneren neemt de opdrachtgever jouw binnen een korte periode zelf in dienst

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekende dealer binnen 's-Hertogenbosch met gerenommeerde merken. Voor nieuwe en occasions ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Naast de verkoop bieden zij ook andere dienstverleningen zoals: (private) lease, schadeherstel, verhuur en financieringen. Kortom een totaalaanbieder voor al het gemak m.b.t. jouw (nieuwe) auto!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
denbosch
Vergelijkbare vacatures