Slijper

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
686 dagen geleden Vast € 11 - 12 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Steentje bijdragen aan het bouwen van heftrucks? Als je aan komt op je eerste werkdag trek je meteen je werkschoenen aan. Daarnaast pas je, jouw nieuwe overal zodat je veilig kan beginnen aan een werkdag. Uiteraard mag je jezelf eerst voorzien van een lekkere kop koffie. Jij zal ervoor zorgen dat het geharde ijzer er fantastisch uit komt te zien zodat het klaar is voor de klant.

Wat wij jou bieden:

  • Een fulltime functie;
  • Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband;
  • Salaris conform cao Metalelektro uurloon tussen €11,- & €12,- afhankelijk van functie en ervaring;
  • Werken in dagdiensten van 8:00 tot 17:00 uur.

Wat ga je doen?
Als slijper/schuurder draag je bij aan het productie proces van verschillende producten in de metaalindustrie. Onderdelen voor machines en contragewichten van heftrucks worden als vloeibaar ijzer in mallen gegoten. Na het uitharden van het metaal komen deze producten ruw uit een mal. Aan jou de taak om er voor te zorgen om dit ijzerwerk te voorzien van een gladde en mooie kant en klare look. Je gaat te werk met een schuurmachine en/of slijptol om dit voor mekaar te krijgen. Het gaat hier voornamelijk om de productie van contragewichten voor heftrucks, mobiele kranen, graafmachines en  hoogwerkers.

Wat wij vragen van jou:

  • Minimaal 1 jaar ervaring als slijper in de metaalbranche;
  • Je bent zelfstandig; 
  • Je ben enthousiast en fulltime beschikbaar.

Nog even wat over het bedrijf:
De geschiedenis van deze organisatie gaat terug naar de 19e eeuw. Ze zijn begonnen als een herstelwerkplaats voor stroom- en andere werktuigen. Naarmate groei vorderde bleek dat de werkzaamheden uitgebreid konden worden. Ze zijn over gegaan tot het starten van een ijzergieterij. Momenteel zijn ze dusdanig bekend dat de producten door heel Europe getransporteerd wordt, en soms zelfs wereldwijd. Naast het zorgen voor hoge productiviteit staat ook het milieu en veilig werken in de metaalindustrie voor deze organisatie centraal.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures