Juridisch medewerker

Dordrecht, Nederland
Solliciteer
666 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2400 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij graag werken binnen de overheid en ook nog eens opleidings en doorgroeimogelijkheden krijgen?!

Je kunt bij deze vacature terecht als starter, maar deze functie staat ook open voor mensen met ruimere werkervaring. Als starter is het belangrijk dat je affiniteit met wet- en regelgeving hebt en dat jij minstens jouw VMBO-T diploma hebt gehaald, vervolgd door een afgeronde mbo-4 opleiding, bij voorkeur in de richting van MER/ Bedrijfseconomie/ Bedrijfsadministratie/ Rechten of Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Voor de ervaren administratief medewerker is het belangrijk dat je gewerkt hebt met wet- en regelgeving en dat je affiniteit op deze functie kunt aantonen.

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze kandidaten die zich willen verdiepen in de kennis van lokale belastingen. Je maakt onderdeel uit van een groeiend team. Je gaat op projecten werken bij gemeentes, waterschappen en provincies op afdelingen gerelateerd aan lokale belastingen. Denk hierbij aan de Onroerende Zaken Belasting (OZB), Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), kwijtscheldingen, loonvorderingen, bezwaar en beroep en meer! Naast "learning on the job" word je intern opgeleid met maandelijkse trainingen en word je begeleid in je groeitraject waarin je mooie stappen kunt maken. De trainingen zijn op het spiksplinternieuwe kantoor in Wijchen. Jouw werkzaamheden zijn gericht op verschillende vormen van lokale belastingen in de administratieve sfeer en verschillen per opdracht. Vaak is een opdracht voor de duur van zes maanden, waarna je weer doorgaat naar een andere opdracht. Aangezien je zonder kennis start zul je vanaf het begin zoveel mogelijk meewerken op diverse afdelingen. Je zult merken dat je in een korte tijd al behoorlijk wat kennis opdoet van het lokale belastingproces.

Wat we bieden

Als starter ontvang je een salaris van €2100,- voor de functie administratief medewerker / medewerker lokale belastingen, maar de ervaren kandidaat kan €2400,- verdienen. Als starter is het niet mogelijk om een ander salaris te bespreken. Wanneer je bij dit bedrijf in vaste dienst komt krijg je ook nog eens 33 vakantiedagen!

 • Als starter een salaris van €2100 euro bruto per maand, als kandidaat met werkervaring in de lokale belastingen verdien je tot €2400;
 • Binnen 2 jaar een behoorlijke groei in je salaris;
 • Vanaf dag 1 een leaseauto voor zakelijk- en privégebruik;
 • 25 vakantiedagen en bij indiensttreding 33;
 • Opleiding’ s en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

Omdat je op verschillende projecten door Nederland ingezet kunt worden, vind jij het niet erg om ook door heel Nederland te gaan werken. Natuurlijk wordt er gezocht naar een opdracht in de buurt, maar dat is niet altijd mogelijk. Daarnaast wil jij echt expert worden op het gebied van lokale belastingen. Het blijven leren en het volgen van trainingen ga jij dus niet uit de weg.

Andere belangrijke zaken zetten wij even voor jou op een rij:

 • MBO+ of HBO studie afgerond! Zonder een afgeronde opleiding kom je niet in aanmerking. Voorkeur MER/ Bedrijfseconomie/ Bedrijfsadministratie/ Rechten of Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening;
 • Minimaal een vooropleiding TL;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent representatief en klantgericht;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je komt uit de omgeving/regio van Dordrecht.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf  is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën. Ook waterschappen en provincies zijn bekend met deze top werkgever in de zakelijke dienstverlening. Het hoofdkantoor in Wijchen (bij Nijmegen) is net gerenoveerd en ziet er strak en modern uit, maar jij bent werkzaam op verschillende projecten. Jouw collega’s zien zich als onderdeel van een familie. Ambtenaren kijken vaak naar jou en jouw collega’s als het gaat om kennis van het belastingproces. Dit bedrijf is toonaangevend en door heel Nederland

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Involon B.V.
Saltshof 1020, 6604 EA Wijchen, Nederland
6 openstaande vacatures
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures