Stuwadoor

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
680 dagen geleden Vast € 11,53 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 32 - 36
Ervaring: Student (High School), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Hi, ben jij de krachtpatser waar ze bij onze opdrachtgever naar op zoek zijn? Ik heb namelijk begrepen dat jij in je vrije tijd graag aan je conditie werkt. Je kunt van jouw hobby, je werk maken. Wij zoeken namelijk een sportieve kandidaat die bij een toonaangevende organisatie in Den Bosch aan de slag wil. Waarom sportief? Nou, als stuwadoor zal je flink wat moeten sjouwen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen in een gezellig en divers team.

De arrbeidsvoorwaarden voor jou op een rij!

  • Salaris / vergoedingen conform eigen interne salarisregeling (€ 9,77 per uur exclusief toeslagen) 
  • Extra toeslag van € 13 per gewerkte dag van 8 uur. Dit komt neer op € 11,53 euro per uur
  • Een garantie van 32 uur per week in tegenstelling tot veel andere opdrachtgevers in deze branche, dat is dus een mooie zekerheid die erbij komt!
  • Doorgroeien tot meewerkend voorman behoort tot de mogelijkheden, en zelfs mogelijkheden tot logistiek medewerker bij de zustermaatschappij op lange termijn

Wat ga jij doen?

Het draait om het zo efficiënt mogelijk laden van goederen in een container of truck. Deze werkzaamheden gebeuren voornamelijk met de hand. Super handig, want naar de sportschool hoeft niet meer!

Het team waarin je aan de slag gaat bestaat uit twee stuwadoors en een heftruckchauffeur. Jouw werkdag begint om 06.30 uur. Vanuit standplaats Den Bosch vertrek je met een bedrijfsbus richting een van de klanten in de regio Noord-Brabant. De werkzaamheden voer je namelijk veelal op locatie uit. Je werkdag eindigt als het werk af is (meestal rond 15:00 uur).

Functie eisen  

  • Je bent fulltime beschikbaar op maandag tot en met vrijdag
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
  • Je bent een krachtpatser met enige logistieke ervaring

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een stuwadoorsbedrijf en hebben hen 35 jarig bestaan te danken mede aan grote verladers, zoals Heineken. Door deze vele jaren aan ervaring weten de stuwadoors dan ook precies hoe ze de goederen snel, doelmatig en veilig kunnen laden en lossen. Hen expertise zetten zij graag in ten behoeve van een optimalisatie van de processen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures