Flexibele orderpick(st)er

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
208 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10,05 - 12 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: -
Uren per week: 12 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Zoek jij een perfecte flexibele baan naast het huishouden, hobby of andere bezigheden? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature! Deze internationale organisatie in Bijsterhuizen Wijchen (bij Nijmegen) is een groot distributiecentrum gericht op grasmaaier onderdelen waar jij aan de slag gaat met het inruimen en orderpicken van de producten.

Wat bieden wij jou

  • Een flexibele (bij)baan voor langere tijd;
  • Wekelijkse of vier wekelijkse uitbetaling;
  • Er ontbreekt hier niks aan gezelligheid op de werkvloer;
  • Een fysieke functie waarbij je lekker fit blijft;
  • Een startuurloon van € 10,05 bruto per uur, na 520 uur verdien je €11,00 bruto per uur en na 1040 uur €12,00.

Zie jij het al voor je? 
De werktijden zijn van 7:00 tot 11:00 en/of van 15:15 tot 19:15 uur. Hoezo ik kan niet werken? In de ochtend de kinderen naar school of koffie drinken met vrienden, dan pak je een middagdienst enzovoort!

Wat vragen wij

  • Je bent flexibel beschikbaar bij voorkeur voor alle dagen. Daarbij kan je minimaal 4 wisselende diensten per week (waaronder maandag en vrijdag) werken;
  • Je woont in Nijmegen of omstreken;
  • Zelfstandigheid en nauwkeurigheid staan jou op je lijf geschreven;
  • Je bent per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd;
Je kunt een voorkeur beschikbaarheid opgeven, dit biedt géén garantie tenzij wij deze afgegeven hebben bij de planning. De planning werken wij wekelijks bij, echter mag je hem ook verder vooruit doorgeven indien je je beschikbaarheid al weet.

Wat houdt orderpicken in?
Je begint je dag met uitleg over de taken van de dag. Je pakt je scanner, een karretje en gaat de eerste order van de dag lopen. Je loopt naar de locatie K5-0123 en pakt 10 schroefjes. Vervolgens leg je ze in de kar en loop je verder naar het volgende product. Wanneer jij je order compleet hebt loop je naar het inpakstation om alles in te pakken en te labelen. Je legt de doos op de band en klaar! En zo ga je verder..

Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een Amerikaanse producent van grasmaaier onderdelen. Vanuit het nieuwe pand in Wijchen verzorgen zij de distributie voor heel Europa, Noord-Afrika, (deels) Azië en voor bepaalde merken ook in Rusland.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
logistiek
gelderland
nijmegen
wijchen