Fulltime inpakmedewerker

Veenendaal, Nederland
Solliciteer
3 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,82 - 14,5 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Fulltime aan de slag als inpakmedewerker bij een industriële bakkerij in Veenendaal? Je gaat samen met je collega’s ambachtelijke zoetwaren inpakken.

Als inpakmedewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van deegwaren. Je gaat samen met je collega’s de zoetwaren netjes in dozen sorteren. Denk hierbij aan repeterend werk waarbij je aan grote draaitafels vanuit de productielijn de producten sorteert en verpakt. Als inpakmedewerker is het belangrijk dat je vlot en secuur werkt, omdat jij de ervoor zorgt dat de producten verzendklaar worden gemaakt voor verschillende verkooppunten (toonaangevende bakkers, horeca, groothandels en retailers).

Werktijden: Je werkt in 2-ploegen, waarbij je de ene week van maandag tot en met donderdag tussen 05.30 uur - 14.30 uur werkt en de vrijdag tussen 05.30 uur - 12.00 uur. De andere week werk je van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 uur - 23.00 uur en de vrijdag tussen 08.30 uur - 15.00 uur.

Wat wij bieden?

  • Een startsalaris van €10,82 bruto per uur exclusief toeslagen;
  • Jij ontvangt 34% toeslag als je in de avonden werkt (€14,50 bruto per uur);
  • Fulltime werk voor langere tijd;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

  • Jij hebt bij voorkeur ervaring als inpakmedewerker;
  • Jij bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst;
  • Jij bent gemotiveerd en werkt secuur.
Opdrachtgever
Je komt te werken bij een bedrijf wat ooit begon als authentieke bakkerij met eigen winkel, wat de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot grootschalige industriële bakkerij. In de fabriek werk je (in)direct samen met meer dan dertig gemotiveerde collega’s. Werkgeluk en intrinsieke motivatie van jou en je collega’s maken een belangrijk onderdeel uit van de kernwaarden van het bedrijf. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt de regie van jouw werk in eigen handen.
 
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures