Contract manager

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
221 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 3200 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Afspraak is afspraak, is dat ook jouw motto? Kom bij ons werken als contractmanager!

Wat ga je doen?

Als contractmanager ben je werkzaam binnen projectteams bij grootschalige infraprojecten. Je bewaakt het budget en de eventuele afwijkingen van het contract. Ook onderhoud je het contact met de klanten en meet je de performance (kwaliteit) van de service. De budgetten en contractperfomance worden door jou geëvalueerd en gemanaged waardoor jij het project tot een goed einde weet te brengen.

Jij vindt het leuk om samen met jouw collega's en opdrachtgevers te onderhandelen, contact te houden, in contact te blijven en weet dat op een daadkrachtige en resultaatgerichte manier te bewerkstelligen. Uiteraard houd je hierbij het doel en wensen van de klant ook in gedachten.

Wat wij vragen van jou 

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur civiele techniek)
  • Kennis en ervaring van bouwprocessen, contractmanagement en projectbeheersing
  • Kennis van aanbestedingsrecht
  • Jij woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht en bent in het bezit van rijbewijs B

Wat wij jou bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en pensioenregeling. Het salaris ligt ongeveer tussen €2200 en €3200 bruto per maand. 
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventueel korting op je fitnessabonnement
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue

Nog even wat over het bedrijf
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zult werkzaam zijn binnen middel- en grote infraprojecten bij DBFM-, BVP- en D&C-contracten. Onze opdrachtgevers behoren tot de top infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij Traffic & More een bijdrage levert op het gebied van contractmanagement zijn multidisciplinair. Naast de grote werken, verwerven wij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
traffic
bouw
commercieel
Vergelijkbare vacatures