Junior recruiter

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
215 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: -

Als junior recruiter weet jij als geen ander hoe je binnen een paar minuten iemands sterke en zwakke punten kunt achterhalen. Daarnaast vind jij het leukste aan jouw werk om een match made in heaven te maken. Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carriere? 

Laten we met het belangrijkste beginnen! Wat bieden wij jou?

 • Als junior recruiter binnen NasWerkt krijg je veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Daarnaast krijg je alle benodigde tools die je kunt bedenken zodat je je werk optimaal kunt uitvoeren. Denk hierbij aan toegang tot (bijna) alle jobboards en platformen, maar ook trainingen m.b.t. tot het schrijven van de beste vacatures, hoe je de beste match kunt maken etc.
 • 25 vakantiedagen én 6.5 ADV-dagen (op fulltime basis)
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
 • Een goede bonusregeling ;) Hard werken wordt beloond
 • Wij vinden jouw groei belangrijk! Heb jij de ambitie om door te groeien? Of wil je opleidingen volgen zodat je nóg beter wordt in je werk? Dan denken wij graag met je mee!
 • Leuke uitjes en borrels met je collega’s, because we like to party!

Wat ga je doen? 
Je bespreekt met de opdrachtgever wat voor talent zij nodig hebben. Zijn zij op zoek naar een fulltime vaste kracht? Of een tijdelijke parttime versterking? Heeft de nieuwe collega bepaalde skills of diploma’s nodig? Wat gaat de kandidaat doen bij deze functie en wanneer moet hij of zij starten?

Met deze informatie ga je aan de slag om de perfecte match te maken tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Je schrijft een vacature en zet deze online op diverse kanalen. Natuurlijk ga je niet zitten wachten totdat er reacties binnenkomen, maar ga je ook zelf actief op zoek. Dit doe je door de database in te duiken, LinkedIn of jobboards af te struinen en potentiële kandidaten te bellen. Zijn er kandidaten geïnteresseerd? Dan houd je selectiegesprekken op de vestiging (of flexplek) en stel je uiteindelijk jouw perfecte match voor aan de opdrachtgever(s). Nadat de match met de opdrachtgever en de kandidaat is gemaakt, zorg je ervoor dat het administratief allemaal in orde is. Daarnaast blijf jij de contactpersoon voor het bedrijf en de kandidaat! Bezoeken en onderhouden van jouw relaties behoort ook tot een van je taken. Dit alles registreer je in HelloFlex!

Werkdagen en -tijden

Je werkt als junior recruiter 40 uur per week verdeeld over 5 werkdagen. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. 

Wat wij vragen

 • Jij hebt minimaal 6 maanden ervaring als recruiter
 • Je bent een doener, denkt in kansen en oplossingen en hebt een gezonde dosis humor
 • Je presteert het beste onder druk en weet prioriteiten te stellen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift

NasWerkt Den Bosch zit gevestigd aan de Rietveldenweg te 's-Hertogenbosch. Op het industrieterrein vlakbij de Helftheuvel, tussen een hoop mooie bedrijven. Goed bereikbaar met OV of met de auto/fiets. We hebben zelfs alvast een plekje voor jou gereserveerd.

Wie zijn wij?

NasWerkt vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij helpen kandidaten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Is het dan all work and no play? Zeker niet! Plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s, ping pong toernooien en bedrijfsuitjes. 

Would you like to join us? Neem contact op met Sabrina en zij gaat graag het gesprek met je aan!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
administratie
denbosch
brabant
geendiploma
waalwijk