Pendelchauffeur rijbewijs B

Tilburg, Nederland
Vacature is vervallen
120 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 11,4 - 14,42 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 8 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Je hebt al duizenden kilometers gemaakt en vele banden versleten. Het liefst ben jij de hele dag aan het rijden! Je droomt van een baan als vrachtwagenchauffeur, maar helaas heb je de rijbewijzen (nog) niet. Vandaag is de dag dat jij je dromen gaat waarmaken!

De functie van pendelchauffeur is een perfect opstapje naar de vrachtwagen. Stel, je hebt je rijbewijs C al behaald maar hierin nog weinig werkervaring. Of je hebt alleen rijbewijs B maar je wil heel graag een groot rijbewijs behalen. Dan is dit echt de vacature uit jouw dromen! 

Wat wij jou bieden

  • Startsalaris is afhankelijk van jouw werkervaring tussen €11,40 - €14,42 bruto per uur
  • Doorgroeimogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur
  • Je komt te werken in een mooi, stabiel bedrijf
  • Deze functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar. Alleen in de weekenden werken is ook mogelijk. Voldoende mogelijkheden dus!
  • Bij goed functioneren heb je een uitzicht op vast dienstverband bij onze opdrachtgever

Wat ga je doen?

Als rangeerder zorg je continue aanvoer van emballage tussen het retouren centrum en distributiecentrum. Je pendelt dus de gehele dag van A tot Z en hierbij is het belangrijk dat je de trailer goed aan- en afkoppelt. Daarnaast dien je de vrachtwagens zelfstandig te laden en lossen. Je rijdt in een grotere wagen, waardoor je hierin handigheid krijgt. Zien wij jouw passie en talent voor het rijden? Dan kijken wij met jou naar de mogelijkheden om door te groeien!

Wat wij vragen van jou

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en T (Wanneer jij vóór 1 juli 2015 je rijbewijs hebt behaald, dan is categorie T automatisch bijgeschreven op het rijbewijs. Heb jij je rijbewijs ná deze datum behaald, dan moet je deze alsnog behalen.)
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om zowel dag-/ nacht als weekend diensten te werken
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent woonachtig in de regio Tilburg

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot familiebedrijf dat bijna een hele eeuw werkzaam is binnen de transport & logistiek. Zij zijn continu bezig met innovatie en besteden daarnaast veel aandacht aan personeel, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De ruim 500 collega's die hier dagelijks werken, maken zich hier allemaal hard voor. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
chauffeurs
logistiek
brabant
geendiploma
tilburg
Vergelijkbare vacatures